frozen

Halloj på er. Jag såg nyss klart på Frozen och den var verkligen jätte bra och jätte mysig! Älskar verklogen disney filmer. 
 
Jag sak iaf snart gå och lägga mig. Imorgon åker jag till Linn vid tre och sover hos henne sen. Vi ska försöka plugga en hel del fysi, då båda har fysikprov på torsdag, men även försöka hitta på lite annats som spela wii, promenera och se på film. Blir nog mysig skulle jag tro! 

09.29

Godmorgon! Jag kom för ca en halvtimme sedan hem till moster från att ha varit på ett 20 min långt möte hos specialpedagogen. Nästan lektion har jag inte förrän 14.20, så jag ska passa på att få lite läxor gjorda samt lucha med Elli. Hade egentligen velat sova nu, men ingen idee att gå och lägga sig igen nu när jag redan gjort iordning mig. 
 
inte särkillt fotogenisk på morgonen

TEKNIK PROV

Jag har pluggat konstant sen jag kom hem. Vi har ett teknik prov imorgon och jag tror det kommer gå åt helvete. Det skriver jag inte bara för at skriva utan det kommer verkligen bli så! ingenting vill gå in i min hjärna och jag hoppas verkligen på något mirakel så som att läraren blir sjuk eller att jag vaknar imorgon och är värsta smart huvudet. Jag hade helst av allt velat träna ett pass zumba idag, men jag fick skippa det pga plugget.
 
Jag har iaf precis tagit mig en liten pause, tryck i mig några skedar nutella och tyckt synd om mig själv. Nu hoppas jag att jag får en sockerkick snart så jag orkar någon timmes till plugg. Hoppas ni har en mycket bättre tisdags kväll än jag har. 
 
jag är allt för depp för at orka lägga ner mig på någon bild här, sry
 

18/1 2014

halloj. Om några timmar ska jag och Tina bege oss till Clara för att ha en efterlängtad sleepover. Det var sjukt längesedan nu! Innan dess så ska jag försöka göra lite svenska.
 
Tidigare idag trotsade jag och tina kylan och begav oss ut och fota. Det resuterade i en del fina bilder, dock blev dem en aning ljusa men jag lägger ut dem då Tina enkelt ska kunna spara dem på sin dator. 
 

benhinneinflammation...

Jag kom nyss hem från ett pass Zumba med min älskade syster yster, så sjukt kul. Älskar när man blir helt slut efter man har gjort något roligt. Det som dock inte är så roligt är att jag åter igen har fått benhinneinflammation. Jag hade sjukt ont imorse men trodde att det skulle gå över med lite träning, men det blev tyvärr bara värre. Men men, inget jag kan göra emot, bara att uthärda. 
 
Nu ska jag ta mig lite och käka, sedan dusch och efter det räkna lite matte samt skriva lite på mitt svenska tal. 
då jag inte har någon annan passande bild blev det en på mig och elli från jul.

måndag 13/1

Första skolmåndagen är avklarad och jag längtar inte tills nästa. Måndag är alltid jobbigast då vi är i samma klassrum 3 av 5 lektioner. Det blir dåligt med luft och man får allmänt svårt att koncentrera sig. Efter skolan skulle jag ha spelat gitarr men jag mår inte så bra, trött, ont i huvudet och början till ont i halsen så jag gick hem och la mig under värmefilten, vilket jag fortafarnde gör. 
 
Jag ska alldeles snart försöka mig på att skriva lite på mitt svenska tal. Jag ska argumentera om att Lagen om våldtäckt måste bli hårdare. Kan bli riktigt intressant att argumentera om då kan tror att jag kan hitta en del del fakta som kommer sätta många personer på plats, förhoppningsvist. Sen ska jag även försöka på mig lite matte. 

ett tag sedan

Halloj. DEt var nog en vecka minst sen jag skrev. DEt har kommite snö (!!!) och skolan har börjat sedan dess, detta är nog sista helgen utan massa plugg. Jag har därför idag tagit det rätt chill förutom  i eftermiddags när jag var på möte i stallet och efter det ryckte och red hästar. Jag red Loket och det gick helt okej. Jag var ganska trött och hande träningsvärk och han var ganska pigg vilket gjorde det blev det resultatet som blev. Men jag är nöjd. 
 
Nu på kvällskvisten har jag, mamma och Elin käkat pizza, sett på Harry Potter och jag och Elin var ute på en mysig promenad, iklädda våra onepices i kvälls snön. Nu snackar vi mys!! Nu ska jag se två avsnitt av HIMYM och sen sova, vi hörs! 
 
 
 

stallet

Idag var till en början en riktigt slö och slapp dag. Jag bytte från soffan till sängen, från sänge till soffan iklädd min onepice. Sen vid tre fick jag dra på mig stallkläderna och dra till stallet för att fortsätta frissera. Jag blev nästan klar, men Rizzy, hästen som jag b.la frisserar, blev rastlös så det fick duga för dagen. 2 och en halv timme tog det och jag ska tillbaka på lördag för att både göra klart men även rida lite. Ska rida Loket då och det kommer bli super kul, älskar den pollen.
 
Nu ska jag se några avsnitt av twd för att sedan försöka komma i säng i en hyfsat bra tid. 
 

Jag minns 2013 som om det vore igår..

Jag måste alltid vara lika klyschig och skriva så. Min nyårs kväll blev lyckad med god mat och roliga vänner. Dock mådde jag inte så bra vid tolvslaget, ont i både huvudet och magen men jag bet ihop. Olga gick nog härirån vid tre och innan det hade vi hunnit med årets första powernap på 25 min, hehe. 
 
Idag hittar ni iaf mig i sängen, kollandes på Kalle och Chokladfabriken, iklädd min nya onepice, då min gamla har gått i sönder. Senare ska jag jaga presenter til Tina, vilket kommer bli svårt som satan då jag typ har coop och ica att jobba med. Efter det ska jag till henne på lite födelsedags fika, då hon fyller 17 idag. Helt galet! Känns som om det inte var alls längesedan hon och jag sprang runt i skogen och lekte. 
 

RSS 2.0