2013

Imorgon är det redan 2014. Tiden har bara sprungit förbi. Mycket har hänt under årets gång. Jag tänkte göra en kort summering, precis som förra året om detta år, mest för jag tycker det är är kul och läsa när det har gått ett tag och se vad jag egentligen gjorde. 
 
Januari måndag började med att jag byte rum med mamma och pappa. Jag började min sista termin på gymnasiet, blev retweetad av William Spetz, hade nationella prov och spenderade en hel del timmar på 3K. 
februari tog jag fler hål i mitt öra och låg även inne på sjukhus en natt för blindtarmsinlfammation. Jag var livrädd att behövas oppereras, men det gick tillbaka av sig själv, vilket var tur!!
 
Mars månad vad ganska händelselös men i april hände det saker! Jag och Maja åkte iväg till Oslo och såg världens bästa Justin. Jag skaka som bara den och tårarna sprutade efter påvägen hem. Vi stog mitt på en trottoar och började nögrina pga av lycka. Jag blev även retweetad av William Spetz igen vilket jag tyckte va asroligt! 
 
Maj minns jag at jag hade två riktigt roliga photoshoots i mulleskogen som var full med vitsippor och gröna blad. Den ena med Tina och den andra med Linn. Förberedelserna inför skolavslutningen började sakta men säkert kliva fram och jag letade som en galning för att hitta den perfekta klänningen samt de perfekta skorna. Jag dansade även på en dansuppvisning och var helt glitter och rosa sminkad i ansiktet. Kan ha varit något av de rolgaste jag har gjort!
Juni kom, kortbyxorna åkte fram och jag slutade nian. Bye Bye grunskolan. Jag hade även en sjukt rolig photoshoot med Tina, denna gång bland gula smörblommor och högt gräs. Mamma och jag bokade en resa till London som skulle inträffa tidgt i juli och jag var taggad till tusen!
.
Juli och äntligen LONDON! Innan London fotade jag och Linn på en äng och även på en brygga vilket visade sig bli superfina och mysiga bilder. Jag shoppade jag som en tok och levde livet i en 30 grade varmt och soligt London. 
 
augusti började jag gymnasiet. Tekniklinjen på Älvkulleskolan. Det har vaisat sig varit en riktigt bra, men jobbig linje. Som tur är har jag hamnat med några riktigt goa tjejer vilket gör att dagarna flyter på ganska bra. Jag var även på premiären på killarnas film, this is us, och grina som en tok. Då visste jag inte att jag och Linn bara några veckor senare skulle få tag i biljetter till deras WWA tour. 
 
September och oktober var ganska händelselösa. Jag köpte en tröja från Kandee shop, var på tjejkväll hos Linn, åkte till Götet med besti,fick biljetter till WWA tour och blev addicted av the walking dead. 
 
november fyllde jag 16 år. Killarna släppte ett nytt album vilket nog är deras bästa hittils. Jag började se på gamla julkalendrar för att bygga upp julkänslan.
 
December var fylld av mycket skolångest. Många prov och andra saker gjorde att jag helst av allt bara ville ha jullov. Jag var på en överraskningsdag med Linn, tog bort tandställningen, pysslade egna julkort, firade julafton med släkten och firade min älskade syster som fyllde 18. Sen så är vi framme där vi är just nu.
Jag hoppas att 2014 blir mist lika bra, gärna lite bättre. 
 

Nyårslöften?

Jag har faktiskt några nyårslöften som jag ska försöka hålla iår. Jag brukar inte ha några direkta då jag alltid brukar bryta dem efter ca en veckas tid men iår ska jag verkligen försöka!
 
Det första är att jag ska börja äta nyttigare och börja träna. Detta är dock inte för att jag ska gå ner massa i vikt, få snyggare kropp och bli ett träningsfreak utan för att jag har så himla ont i magen hela tiden. Träning och en sundkost ska, och gör när jag orkar hålla ett mönster, att jag inte alls får lika ont i magen. Tänk vad mycket tid jag skulle kunna lägga på andra saker än att ligga i sängen och klaga på min mage som jag börjar, och fortsätter året såhär?
 
Det andra är att jag ska skriva dagbok. Hur töntigt det kanske låter har jag alltid velat göra något sånt, då jag lätt glömmer bort saker eller inte minns de små detaljerna. Vi hittade faktistiskt pappas dagbok från när han var liten och både han och jag fann det mycket roligt att läsa vad han gjorde under dagarna back in the time.
 
Den sista är att jag ska bli mycket säkrare med mig själv. Jag har väldiga problem, såsom att jag får ångest när jag ska prata med nya människor, när jag ska utföra ett nytt arbet, när jag ska fråga saker. Detta är något som jag tror har växt fram med åren utan att jag tänkt på det. Jag tror att det är pskykiskt och jag måste verkligen sluta med det innan jag ska skaffa massa jobb osv, för hur ska jag kunna jobba med andra människor om jag kanppt kan prata med dem, eller hur ska jag ens kunna få ett jobb?! Jag är även allt för rädd för att göra fel, vilket inte är så fel ibland då man lär sig snabbare av det. Därför är detta mitt 3:dje nyårslöfte. 
 
Önska mig all lycka till till att hålla dem?
 

Elli Belli

Idag fyller min älskade syster yster år. Vi har haft kalas hela dagen och nu ska jag alldeles snart å och tvätta av sminket och sedan se på Victoria Secret Fashion Show som jag inte sett än. Imorgon ska jag till stallet och lära mig hur man frisserar hästar, kommer bli riktigt kul och intressant. 
Dagen till ära lockade jag håret. Har aldrigt tid och ork för det men indag kännde jag för att vara lite extra fin.
 Självklart måste det finnas med ett årligt fult collage på födelsebarnet. Älskar dig kära syster. 
 

27 december 2013

Idag har jag inte gjort så himla mycket. Jag kollade nyss på This Is Us som jag fick i julklapp. Kollade dess utom på all extramaterial. Helt ortoligt hur mycket jag älskar de killarna och bara tanken på att jag om 168 dagar kommer få se dem live, med mina egna ögon, ger mig gåshud. Jag och Linn ska boka hotell innan veckan är slut så allt känns ett steg närmare. 
 
Imorgon så åker jag och Tina in till stan och shoppar lite. Jag har ju redan varit inne en gång så imorgon ska jag mest leta presenter åt min älskade syster som fyller 18 på söndag. Det känns helt jävla overkligt. 
 
 

saints&mortals

Jag och mamma var och fynadade på mellandagsrean idag och jag fick blandanat med mig denna snygga tröja hem från carling. Nitar på axlarna och döskallar på kragen. Snygaste jag sett på länge!
 

24 december 2013

God jul på er! Jag ligger just nu i sängen med en av de bästa julklapparna, en värme filt och ska sätta på ett avsnitt glee. Dagen idag har varit riktigt mysig, trots det varma och regniga vädret med brist på snö. Vi har som alla andra år käkat massa mat och godis, kollat på kalle anka, karl bertils julafton och svensson svensson och öppnat paket. Imorgon så väntas ännu ett julfirande, med pappas släkt uppe i Lysvik. 
 
hoppas ni alla har haft en lika bra jul som jag har!
 

jullov

Igår tog jag ett väl behövligt jullov. En termin avklarad på gymnasiet, bara 5 kvar. Efter julavslutningen igår gick jag, Stina och en av hennes kompisar lite på stan och jag köpte de sista julklapparna. Efter det åkte jag hem och drog till stallet. På kvällen sen hade jag glögg mys med gamla klasskompisar och det var verkligen jätte mysigt! Alla kunde komma, vilket var jätte kul. 
 
Just nu försöker jag att bygga upp julkänslan, då man inte får det om man kollar ut direkt. Jag lyssnar på julmusik, fixar lite julkort och ska sedan slå in julklappar. 
 
 

hello no braceface

Idag var jag och tog ut min tandställning, så jäkla härligt!!!
Just för tillfället och denna kommande veckan ska jag ha en plastskena i munen hela tiden, förutom när jag äter och bortstartänderna. Jag tänker dock fuska och ta ut den ikväll när jag ska sjunga, för jag har en aningens talproblem med skenan i munnen. Sen när veckan har gått ska jag bara ha den när jag sover. 

 
 
 
 

SNÖ

Jag har haft en superhelg med Linnsan. Vi har julhandlat, fotat, gjort julkort, sett på glee och bakat peppar kakor! Har varit super mysigt. 
 
Idag väntas en hel del matteplugg då jag har ett nationellt prov på tisdag. Jag ska även hinna duscha och hinna ut i snön och fota lite, medans det ändå finns så himla mycket snö och allt är så otroligt fint!!
 
Två bilder som linn tog. En oredigerad och en som vi lekte ganska mycket med.

BELIEVE

Jag köpte nyss biljetter till mig och besti till Justin Biebers nya film, Believe Movie. 19 december 18.10 är premiärern och det ska bli jätte kul med både filmen men även kvalitetstid med besti, längesedan nu!
 
 

Dec. 05, 2013


1 december

Och första advent. Inte långt kvar till jul nu! Idag har jag spenderat dagen med att plugga till historia provet som är på torsdag och även läst en hel del. Jag var även ner på skylltsöndagen. Blir bara dåligare för varje år, men jag har som tradition att gå ner på den så den vill jag inte bryta.

Annars så har jag laddar hem "Santas Village" så nu känns allt som vanligt. Jag har spelar det fram till jul i 2 år nu och jag bara älskar hur mysigt det är!


RSS 2.0