LONG TIME NO SEE

Så länge sedan var det inte, men ändå. Senast i tisdags då det var dags för Believe Tour. Det var verkligen så sjukt bra. Han vet verkligen hur man sjunger och hur man ska insperera människor. Jag skrek, sjöng, hoppade, skakade och grät. Hela magen hade blandade känslor hela konserten och tiden bara flög förbi. Han uppträdde i ca 2 h, men det känndes som det var över på ett ögonblick.

Vi ställde oss i kö vid kvart över fem. Insläppet skulle börja vid halv 7, men kön började inte röra sig förän kvart över sju. Såklart så var det svin kallt och regnade som bara den. Vi var hungriga, törstiga och frusna så vi inte hade ätit något sen tågresan och att vi bara hade skinnjackor på oss men det var så värt det! När vi väl kom in i arenan var förbandet nästan klart. Vi ställde oss och väntade på Justin. Vi fick väldigt bra platser. Jag har tyvärr inga bilder på datorn just nu men jag laddar upp de någon annan gång.

 

Hur som helt. Idag så har jag pluggat och varit till Lager 157. Har massa prov och inlämningar till veckan. Orkar verkligen inte. Först ska man under en hel vecka koncentrera sig i skolan och även på hemma plan. Sen när helgen kommer får man sitta och göra ännu mer jobb. Jag är så fett trött och räknar dagarna till skolavslutningen. Mindre än två månader kvar!!!!!! Så nu ska jag jag plugga, lyssna på musik och spela lite gitarr. Hoppas er lördagskväll är lite bättre än min.

 
3 från förra sommaren.
 
 

TAGGAD


OM 24 TIMMAR

Står jag på konserten. Har säkert skrikit, gråtit, sjungit och haft alla möjliga känslor. Jag kan inte fatta att det imorgon det händer, känns så overkligt.

Idag så har jag varit i stallet. När jag kom hem målade jag naglarna, tömde min mobil på bilder och har packat lite.
Har varit rätt glad idag då jag kammade hem ett stark B på min uppsatta på np!!!! Så fett glad då jag är väldigt dålig och tycker det är svårt att skriva.

Nu ska jag fixa mig och sedan gå och lägga mig. Om jag kommer kunna somna är dock inte säkert.


inget att blogg om

Har inte hänt så mycket sen igår. Jag har hängt framför tv;n, Maja har varit här och vi har fixat klart våra tröjor, jag va och köpte b&j och snart ska jag plugga lite so. Vi har np i so, samhällskunskap, samma dag som jag är på Justin och även dagen efter så jag får göra det lite senare,  gött!.
 
 
 
 

Jag ursäktar

Hela denna vecka har gått ut på att plugga. När jag inte har tränat så har jag suttit med fysikboken under näsan.
Jag gjorde fysikprovet i torsdags och det känns bra. Vi hade sedan ett idrotts prov om doping på fredagen och det provet gick ganska dåligt, om man ska gå på magkänsla. Men vad gör ett dåligt prov om 100 år?
Annars under veckan, förutom att plugga, har jag och Maja fixat våra Bieber tröjor. Tre dagar kvar. Det är knappt att jag kan tro det! Jag är så fett taggad och redo för detta.
 
Idag har jag bara vilat upp mig, legat framför tv:n hela dagen och inte gjort ett dugg. Så fett härligt att slippa tänka på skola, läxor och annat.
Nu under kvällen har jag inga planer så jag antar att jag kollar på tv/någon film.
 Från en kväll förra året som skulle bli en kväll jag sent glömmer.
 

plugg, plugg, plugg

Just nu ligger jag och pluggar. Jag har fysik prov på onsdag och kan bara en liten del, så detta är vad jag ska hålla på med till jag går och lägger mig.

Annars var jag i stallet förut. Jag rider nu i en ny, lite mer avancerad grupp nu. Jag fick rida Rizzy och det gick ändå helt okej.


PROACTIV

Jag har haft ett ganska stort problem med finnar och pormaskar i ansiktet. Jag har nog testat allt ifrån tvål och vatten till basiron och garnier. Men när ingen funka, antingen fick jag fetare eller snus torr hud av det så fick jag nog. Då beställde mamma hem proactiv åt mig. Vi hoppades inte på för mycket och i början gick det trögt. Men sen så gick det framåt. Mindre finnar och finare hy. Såhär använder man det:

 

1. Renewing cleanser. Börja med att fukta ansiktet. Masera sedan in produkten i ansiktet i ca 1 min. Skölj av med ljummet vatten och torka torrt. Renewing clenser avlägsnar döda hudceller och rengör din hud på djupet.

 

2. Revitalising toner. Häll ut lite grann på en rund pad och ta i ansiktet. Låt det torka. Revitalising toner tar bort överflödig olja, dämpar glansig hy och samtidigt lenar och mjukgör.

 

3. Repairing treatment. Tryck ut lite på handen. Kräma sedan in ansiktet med det. Ta lite extra om du har ett parti med extra mycket finnar, osv. Repairing treatment verkar på djupet och förhindrar nya finnar.

 

4. Refining mask. Denna produkt använder du 1-2 gånger i veckan efter renewing cleanser. Fukta ansiktet och smörj sedan in ansiktet i krämen. Vänta 15 min och skölj av i ljummet vatten. Tips! Om du har en extra infekterad eller stor finne ta lite refining mask på den innan du går och lägger dig. Nästa morgon sköljer du bort krämen. Refining masken förstärker effektiviteten av proactiv.

 

I början när man använder proactiv så bryter alla finnar ut. Det kan kännas lite jobbigt men det blir bara bättre. Samma sak om man inte har använt refining masken på ett tag. Då kan finnarna bryta ut. 

 

Jag har märkt en stor skillnad sedan jag började använda proactiv och jag tipsar verkligen alla er som har problem med finnar att testa på detta! Lite dyrare, men så värt!


SISTA DAGEN

Mitt lov har varit bra. Jag har slappat, varit med kusinerna, med vänner och lyssnat på en himla mycket musik. Mina hörlurar har suttit i mina öron princip hela lovet.

Imorgon börjar skolan igen och ångesten är sååååå stor! Dock går jag bara denna vecka och nästa måndag, sen har jag ledigt tisdag och onsdag då jag är på Justin. Hoppas veckan går snabbt!


10 DAYS LEFT

Jag kan inte fatta det. Om 10 dagar kommer jag äntligen få se honom! Det känns som det inte var alls längesedan jag gick upp tidigt och fixade mig och Maja 2 biljetter. Vi fick tyvärr inga biljetter i Sverige, eller vi fick tag i 1, men vi prövade lyckan och fick tag i 2 biljetter i Olso istället. Jag är så himla taggad!!! Som ett litet plus i kanten ska jag även få se Carly Rae Jepsen.   
 

BACK FOR YOU

Jag är hemma efter en natt hos kusinerna. Vi tog en promenad i det superhärliga vädret i onsdags och köpte även årets första glass, en twister! Idag väcktes jag och Emma med frukost på sängen och sedan fick jag massage av dem. Mina kusiner är att bra! Annars har vi sett på tv, spelat spel och lekt lekar. Det har varit ett jätte kul, men krävande dygn.

Nu sitter jag i soffan och kollar på tv. Förut var jag iväg på ett spinning pass och efter det firade vi min älskade pappa som fyller 44 idag. Grattis pappa, du är bäst! Jag ringde även farmor som fyller år idag och gratta henne, hon är också bäst!


SOMEDAY/GIRLFRIEND

 
 

Dessa 2 parfymer+bodylotions använder jag mig av dagligen. Båda är gjorda av Justin Bieber för den som har missat det. Jag älskar de verkligen. Someday har en lite mer mjukare och vårigare lukt medans Girlfriend har en starkare lukt, enligt mig.

 

I KNEW YOU WERE TROUBLE

Tina och jag gjorde inte så mycket idag. Vi planerade en sak vi skulle göra, ni får reda på det lite längre fram, vi spelade spel och låg och pratade. Vi fixade även en blogg till Tina men den länkar jag åt er när hon har börjat blogga!
 
Sedan Tina gick hem har jag haft Taylor Swifts låt I Knew You Were Trouble på hjärnan. Den är så fett bra men jag blir så fett störd på att den inte finns på spotify!! Någon som känner samma som jag?
Så nu, i min aggression, ska jag lägga mig och kolla på någon film, som vanligt. Imorgon ska jag ta tjugo över 11/12 bussen in till stan och spendera ett dygn där med mina kusiner. Jag har förberett minst ett inlägg åt er eftersom jag antar att jag inte kommer ha tid att blogga.
    
Låten börjar vid 2.03

ALL THESE LITTLE THINGS

Precis som igår har jag inte gjort så mycket. Jag har uppdaterat min mobil och lyssnat en hel del på little things. Sen var jag även ute på en kort springtur.
Just nu ligger jag i sängen och ska snart kolla på någon film. Imorgon ska jag träffa Tina, vilket kommer bli väldigt roligt!
 

JARRÅ!

Igår hände det igen. Jag blev retweetad av William Spetz! Jag blev, precis som förra gången, fett glad och glad var jag ända till jag somnade.

Idag skulle jag och Maja egentligen lanat, men stackarn fick feber så det blir det inget av. Så vad jag ska göra idag vet jag inte.


RSS 2.0