1 VECKA

Kom på att om en vecka sitter jag i London. Jag och mamma tar ett tåg till Stockholm vid nio på morgonen och flyger sedan på kvällen. Sen på torsdag åker vi hem med ett flyg på eftermiddagen. Jag är riktigt taggad men så fett nervös inför flygningen, men det går nog bra.

I London ska vi shoppa, se big ben, London eye, matinén, gå på Madame Tussauds och massa andra sevärdheter. Jag ska ta med mig kameran så det blir nog många fina bilder efter det! Vädret skulle också bli bra, runt 22-26 grader varje dag vilket är super kul!


L Ö R D A G

Det blev ändrade planer och spontant stannade Linn tills på fredag. Vi har under de senaste tre dagarna sett på massa tv, bakat choklad fondant, klarat ut Mario 3 på 4 timmar, sett på film, målat 1D grejer och fotat. Har varit några superroliga dagar.

Idag ska jag på 40 års kalas. Inte taggad alls men jag biter ihop. Ikväll ska jag bara chilla.


Staden

Imorgon/idag(beror hur man ser på det) åker jag och Tina med 10.20 bussen in till stan och handlar, förhoppningsvis, det sista inför London. Lite smink, hörlurar och byxor ska förhoppningsvis med hem. Vi åker senast med 15.10 bussen hem och efter det ska jag städa.

På onsdag kommer Linn hit och stannar tills på torsdag, riktigt kul!

Jag och Linn på skolavslutningen.


E X A M E N - 2 0 1 3

Här är bilderna från min skolavslutning. Vissa är ganska dåliga men det är något i alla fall. Bilderna kan även va stora. Kan inte förhandgranska och kolla det då hela datorn laggar när jag gör det.
 
 
 

20 år's kalas

Idag var vi i forshaga på 20 års kalas. Min tremänning fyller 20 på tisdag tror jag. Det bjöds på mat och tårta. När jag väl kom hem la jag mig framför tv:n och det har jag gjort ända tills nu.
 
Mina planer inför imorgon är att va med Tina. Skulle bli fint väder så jag hoppas vi hittar på något kul. Hon brukar oftast vilja sola men vi har gjort det ett anatl gånger nu och jag börjar tröttna.
 
 
3 bilder från midsommar.

M I D S O M M A R

Igår var det midsommar afton och jag och min familj firade tillsammans med fam. Schagerström. Vi åt mat, jordgubbar och hade kul. På kvällen drog vi hem till dem och grills. Efter det så cyklade jag och Maja till fryken och tog årets första dopp! Efter det cykla vi hem och kolla på DH hela kvällen.

Idag var vi där igen för att fira Karro som fyllde 18 för några veckor sedan.


den årliga brännan

Idag var jag och Tina på bomstad. Där mötte vi upp Clara. Vi solade och såklart glömde jag solkrämen. Kom på den ca 14.00 och då vart det för sent. Den årliga solbrännan hade drabbat mig.

Nu ligger jag och halv sover och lyssnar på musik. Jag har nyss smörjt in mig med kräm och nått annat pulver som ska dämpa smärtan. Imorgon ska jag och Maja hitta på något. Så vi hörs!


S O M M A R L O V

Känns så himla bra!
Skolavslutningen gick smärt fritt. Vi fick fint väder. Mina fötter gjorde svin ont och jag hade kul på kvällen med mina vänner.

De första dagarna på sommarlovet har jag legat i soffan och umgåtts med mina kusiner. Jag ska snart gå och lägga mig. Imorgon ska jag upp och få lite motion på morgonen. En promenad+lite joggning blir det följt av ben och mag övningar. Ska försöka hålla träningen uppe nu ända fram till London. 21 dagar kvar, det kan jag klara!

https://cdn3.cdnme.se/3976717/7-3/pic_51bb97cfe087c301f8b17bf2.jpg" class="image">


1 dag kvar!!!

Imorgon så gör jag min sista dag på sannerud, för alltid. Det är många blandade känslor.

Just nu ska jag måla naglarna, knyta rosor, skriva kort och leta upp allt inför imorgon. Är är så redo för sommaren och lov och tror att det blir en riktigt bra sommar!


FOTAT MED TINA

Förut var jag och Tina ute och fota. Blev en del fina kort.
Om en timme sticker vi och möter upp Olga och drar sedan till Clara för grillkväll. Blir säker super!
 
 

Fredag!!!

Om ca 40 drar jag in till san och fixar det sista inför skolavslutningen. Lite smycken och även en topp till kvällen. Sen så tar jag 16.20 bussen hem, käkar lite mat och drar sedan till flygplatsen för att säga hejdå till min älskade syster som drar till Barcelona med några vänner. Kommer sakna henne jätte mycket men ska även bli ganska skönt.


GRATTIS

Idag är det ingen vanlig dag. Det är Sveriges nationaldag, men även min älskade mammas födelsedag! Grattis mami, älskar dig super duper mycket!!!!!
Så dagen idag har gått ut på att fira mamma. Jag har fått agerat lekkompis till min minsa kusin hela dagen och det är inte det enklaste och lugnaste!
 
Imorgon är mina planer lite osäkra. Antingen ska jag träffa Olga, annars drar jag in till stan och köper det sista till skolavslutningen! Det är bara ynka 5 dagar kvar tills jag går ur nian och alla grundskoleår. Känner på mig att jag kommer gråta på skolavslutningen, både av sorg men även av lycka.
 
På tal om nedräkning så är det bara 30 dagar tills jag och mamma tar tåget ner till Stockholm, arland, och flyger till London för att stanna där i 6 dagar. Det blir min första "utlandsresa", okej jag var i Danmark förra året men det räknas inte på samma sätt. Jag är super nervös inför flygningen, då jag aldrig har flygit, men jag tror det ordnar sig! Jag längtar så jag spricker!!
 
 
 
 

RSS 2.0