NEW YEARS EVE

Såhär ser jag ut denna kväll. Toppen köpte jag på mellandagsrean på carlings och byxorna är ett par dr.denim, de är också från carlings. Till det har jag guldiga naglar och smycken.

Vi har nyss ätit för- och varmrätt. Det var verkligen super gott! Eftersom jag inte ska någonstans ikväll utan stanna hemma med mamma och pappa så ska vi om mindre än en timme spela bingo och sen kommer Tina hit och spelar bordspel. Vi höra nog inte mer detta år, så jag vill bara önska er ett gott nytt år!


2012

Tänkte att jag skulle sammanfatta mitt år lite kort för er!
 
Januari: Jag minns att jag vaknade på morgen den 1 januari och det var flera decimeter snö ut. Jag, som verkligen älskar snö, blev super glad och tillsammans med Tina gick vi ut och hade snöbollskrig b.la. Jag satte in min tandställnig där uppe. Sedan kommer jag ihåg att det var en period när det var kallt som busen. Jag minns även att jag köpte mig min iphone och spelade en himla massa My Horse. Sen så hände det inte så mycket under januari månad.
 
Februari: I februari hände det inte så mycket häller. Min älskade mormor gick tyvärr bort. Vila ifrid mormor, jag saknar dig. Jag plockade fram min solglasögon då det var mycket soligt och jag köpte även min första skinnjacka. Varje kväll på sportlovet låg jag även och kollade på Elsas Värld.
 
Mars: Som de tidigare månaderna hände inget speciellt. Vi jobbade på vår musikal i skolan som snart skulle ha premiär. Jag och Maja gick på peremiären av Hunger Spelen som kan va en av de bästa filmerna!
 
April: Det började bli varmare. Jag gjorde supersnygga påskcupcakes och var på en av de roligaste tjejkvällna hos Olga. Vi hade premiär på vår musikal som blev lyckad. Firade även valborg med besti.
 
Maj: Jag spelade sims hela tiden, på mobilen. Tog konfirmation. Det blev supervarmt och jag och Tina låg ute och pressa i solen varje dag efter skolan. Vi hade världens roligaste gympalektion, vattenkrig!
 
Juni: Äntligen kom sommarlovet! Firade in lovet med mina bästa vänner med en grillkväll hos mig innan vi begav oss till Killingen för att lyssna på Top Cats och dansa lite. Juni bjöd även på en båttur tillsammans med Olga och Tina. Jag klippte även bort en hel del av mitt slitna hår.
 
Juli:Jag började kolla på Desperatde Housewives. Jag och Tina startade juni med att dra iväg till Lysvik. Vi tog massa kort, nattbadade, åkte massa fyrhjuling och solade så jag fick brännskador, dåligt.. Direkt när jag kom hem frånLysvik åkte jag, Elin, Maja, pappa och Majas pappa iväg på Putte I Parken för att lyssna på Melissa Horn, Kapten Röd och Kent. DEn dagen rockade och jag kommer aldrig glömma den! Sen åkte jag och mitt tjejgäng till Liseberg och satte test på våra rädslor. Jag, Tina och Hanna vann även en stor plopp tillsammans. Väl hemma från Liseberg åkte jag, Elin och pappa upp till Lysvik och hade det bra. Dagen efter vi kom hem från lysvik så fick jag och Maja tag i två biljetter till Believe Tour, Justin Bieber i Oslo. Efter det var det dags att åka på fotbolls cup i DANMARK! Vädret var med oss och vi hade runt 26 grader varje dag. Vi gjorde massa under de dagarna. Gick på tivoli, shoppa, sola, dansade loss på disco och såklart spelade vi fotboll.
 
Augusti: I augusti åkte jag, mamma, moster och Emma till Stockholm och var där i tre dagar. Vi gick på grönan, shoppade, gick på skansen och vasa museet. Superkul resa. Avslutade mitt sommarlov med världens bästa tjejkväll hemma hos Ida.
 
September:  Hände princip inget i september. Vi  hade skolfotto och vår klass var survivers.
 
Oktober: Hade världens bästa praovecka på Subway med Linn. Kollade på DH natt som dag. Satte in min fjäder och lyssnade på massa Justin Bieber. Satte in min tandställning där nere.
 
November: Gick på hockey med Tina. Fyllde år. Blev kär i Onde Direction. Sen bytte jag blogg.
 
December: Hade en jätte rolig tjejfest med spel och snack. Sjöng på advent med mina bästa vänner. 12.12.12 - 12.12 inträffade och jag tror att det inte var någon som missade det. Hade lucia i skolan. Såg klart på alla DH säsonger. :( Hade en väldigt mysig läsvecka i skolan. Och sen så var det jullov! Samma dag en jullovet inträffade så hade jag och Tina en photoshoot. Vi fick massa mysiga vinterbilder. Vi överlevde världens undergång också. Hade en riktigt bra julafton och fyndade på mellandags rean. Och nu är vi här. Sista dagen på 2012.
 
Jag kan säga att 2012 har sprungit förbi. Jag har för övrigt haft ett helt år utan facebook! Det har varit ett hyfsat bra år, men näst kommer bli bäst!
 
Några bilder som kan visa mitt år.

STAN

Drar in på rean idag igen, men nu med mitt tjejgäng. Sedan ikväll går även jag, Ida och Tina på breaking dawn p. 2.


Mellandaga rea

Jag och mamma drog in till stan idag på rean. Fick med mig två toppar hem och en jättesöt popcorn skål hem(jag som lever på popcorn, haha) och jag så nöjd. Vi får se om jag tar kort på det och lägger upp. Jag åker även in till stan på fredag med mina tjejkompisar igen. Ska bli super kul!

Nu ska jag lägga mig och sova. Imorgon ska jag va med Tina.


VS

Idag blev också en toppen dag. Vi åkte upp till Lysvik rätt tidigt och åkte hem runt fyra. Där fick jag bl.a. en rosa mjukisdress från Cubus som jag önskat mig, 2 säsonger VD, presentkort och en väska från Cuba (värkligen jätte fin!!!!) och i en den parfym.

Om ca en timma börjar Victoria Seacret fashion show och det ska jag inte missa. Karro och Maja kommer hit och kollar med oss.


24 december

Dagen har varit jätte bra! Maten, allt godis och filat var supergott. Julklapparna var också bra. Fick bl.a. "Girlfriend", Justin Biebers andra parfym som jag önskat mig. Då blev jag verkligen super glad!

Nu ligger jag i soffan och kollar på "Svensson Svensson" men pappa. Imorgon bär det av till Lysvik för ytligare lite julfirande.


GODMORGON JULAFTON

Snön yr utanför. Det är riktig julstämning här hemma. Jag ska alldeles snart fixa mina naglar. Jag hör av mig senare!


23 DECEMBER

Imorgon det julafton!!! Alla förberedelser är nästan klara, jag ska bara måla naglarna imorgon.

Tidigare ikväll så la jag mig i ett supermysigt skumbad men precis när ja slappnar av skriker mamma och det visar sig att fam. Schagerström hade kommit och det blev en supermysig kväll! vi spelade Bingolotto på uppersittarkvällen och jag vann, en nyårsbingolott. Haha.

Nu ska jag tvätta ansiktet och sen ska jag gå och lägga mig, och invänta tomten.., ;)


Godmorgon!

Om dryga en halvtimme drar jag och Tina in till stan för att handla det sista inför julen! Sen när jag kommer hem ska rummet städas, julgranen ska upp, krubban lika så, pepparkakshuset ska fixas och några hyllor ska göras. Imorgon ska jag slå in de sista julklappars, sen är jag redo för julafton!!!!!


2 ÅR SEDAN

Jag saknar dig Tigris, så himla mycket. Du var och kommer alltid vara världens bästa katt och världens bästa vän! <3


GOD KVÄLL


17

Gjorde ett inlägg i lördags, men det kom inte upp.
Jag var iaf i stan och shoppade julklappar med min moster och en av mina kusiner. Sedan så sov jag över hos dem, spontant! Eftersom det snöade så var vi ute och lekte i snön.

På söndag så var vi och åkte pulka innan jag åkte hem. Väl hemma åkte jag och kollade på min mamma och hennes kör. Har nog aldrig sett hette så himla lycklig som när hon får sjunga. Du är bäst och jag älskar dig Mami.

Idag så var det sista skoldagen. Imorgon tills på fredag har vi läsdagar, vilket betyder mjukis och sockor. Älskar det, dock hatar jag att läsa men men..


13 DECEMBER-LUCIA

Idag är det ju Lucia och som traddition går alltid alla musikklassare i 9:an plus resterande nior ett luciatåg. Det blev väldigt fint, dock blev det väldigt varmt! I år var det min kära och älskade vän Olga som blev lucia, hon var så himla vacker!
 
Lite bilder från dagen. Har dock inga från föreställningen eftersom jag var med och gick.

Ni missade väll inte?

Att idag var det 12-12-12 12.12.


CHRISTMAS

 
 

EN LITEN PAUS

Blogg.se appen fungerar inte. Senast jag satte på min dator fungerade den inte. 
Med detta menar jag att tills vidare kommer det bli snålt med inlägg. Snålare än nu.. 
 
Men ni kan tillsvidare följa mig på min och min kompis Tinas blogg. 
Http://nattstad.se/justlikeyou 
 
Men jag hoppas problemet löser sig om nån dag eller så! 
 
 
 
 

DANCE AGAIN

Igår skrev jag klart min krönika och pluggade hela dagen. Nu är jag iaf förberedd för mina kommande prov.

Jag ska alldeles snart gå och lägga mig. Har så förbannat ont i magen och har haft det hela dagen, usch och fy!

Ni får två bilder från vår so lektion. Vi håller på med hinduismen.


PROV

Hallå där! Idag hade vi en liten uppvisnings lektion för föräldrar osv på dansen. Det gick helt okej och var även kul som vanligt.
När jag kom hem tog jag ett varmt bad och sedan har jag pluggat so sen dess. Ett prov om hinduismen står på schemat.


Dec. 03, 2012

Idag hade min klass föräldrakväll. Det var mysigt och jag är nöjd med min insatts. Nu ska jag jag gå och lägga mig.
Inatt sover jag i min onepice då mitt rum har samma temperatur som ett kylskåp!


ADVENTSLJUS KOM TILL MITT ENSAMMA HUS

Idag sjöng jag, Tina, Ida, Linn, Hanna och Maja på församlingshemmet i Kil som vi har gjort de senaste åren. Det blev jätte mysigt.

När jag sedan kom hem bakade jag lussekatter och efter det gick jag och Tina ner på kil och på julmarknaden. Det blir bara sämre och sämre. Efter det gick vi hem till Tinas mormor för julfika.

Nu väntar jag på mat och under tiden jag väntar ska jag läsa.


ADVENTSLJUS KOM TILL MITT ENSAMMA HUS

Idag sjöng jag, Tina, Ida, Linn, Hanna och Maja på församlingshemmet i Kil som vi har gjort de senaste åren. Det blev jätte mysigt.

När jag sedan kom hem bakade jag lussekatter och efter det gick jag och Tina ner på kil och på julmarknaden. Det blir bara sämre och sämre. Efter det gick vi hem till Tinas mormor för julfika.

Nu väntar jag på mat och under tiden jag väntar ska jag läsa.


1 ADVENT

 
 
 
 

1 DECEMBER


IGÅR KVÄLL

Igår hade jag tjejkväll. Det blev riktigt lyckat! Jag bjöd på tacos och chokladmousse och vi spelade spel, pratade, sjöng och kolla på massa roliga klipp. Jag fick många bra saker som ni ser på bilderna nedanför.

Idag så har det varit lite julpyntning hemma hos mig. Ljusstakar och stjärnlampor har åkt fram. Vi ska nog även senare baka. Men innan dess måste jag göra lite läxor. Läsa+plugga till några prov. Också ska jag hinna sy upp en klänning som jag ska ha imorgon när vi sjunger på advent.


RSS 2.0