I said there's something 'bout the bad boys

Zara Larssons låt Bad Boys går konstant mixat med Midnight Memories i mina lurar just nu, så fett bra!
 
Jag har inte hunnit bloggat på ett tag då det är fullt upp i skolan. Vi har ett stot historia prov på torsdag, matte nationella nästa tisdag och på fredagen efter det så har vi historia redovisning. Sen så ska jag läsa 120 sidor i veckan på engelska. Allt totalsuger just nu. förut faktumet att det faktiskt snart är jul!
 
Jag har köpt 2 julklappat och vi tog faktiskt fram lite julpynt förut, adventsljustakar, tomtelampor, julstjärnor och julgardiner. Jag har även de senaste kvällarna sett några avsnitt av det gamla Mysteriet på Greveholm, så himla mysigt och bra! Det enda som saknas nu är lite snö. 
 
 
 

Ebba in the houzzzz

Hejhej alla Tildas läsare!!!
Äntligen listade jag ut Tildas blogg och för övrigt så är jag hennes bästa klasskompis. Hon älskar mig!!!
Btw, alla ni som tycker om alla mina dubbelhakor på Tildas insta kan gå in på www.ebbahedling.se ... Shit asså Gud vilken länkbyte detta blev!!!
Tilda är rena rama Kissie bloggaren asså!!!


2013-11-17

Gårdagen var jätte rolig. Vi pratade, skrattade, åt pizza och hade allmänt kul.
Idag har hela dagen gått åt till att skriva ett debatt inlägg. Nu är jag äntligen klar och ska bara lämna in. Då ska jag nog se förra veckans avsnitt av williams lista och sedan spela gitarr eller se ett avsnitt av the walking dead. Har inga andra läxor vilket är superskönt. Imorgon är det måndag igen och jag har faktiskt ingen måndags ångest än, konstigt nog...
2 bilder från tidig september. Linn har tagit korten
 
 
 

LÖRDAG

Jag kom för ca en timme sedan hem från stallet. Jag har varit där sedan kvart över åtta imorse. Anledningen var att jag testade på att vara instruktörs elev. Det var helt okej och något jag kommer göra några lördagar framöver. 
 
Jag och pappa ska snart åka och övningsköra lite, så himla kul!! Sen ska jag till Olga för lite mys med gamla klasskompisar, också så himla kul!! Innan dess ska jag försöka börja på mitt debattinlägg som jag har i svenskan. Det ska vara inne imorgon 16.45 och jag har en hel del problem med uppgiften. Ingen insperation över huvud taget. Jaja, ni får önska min lycka till! 
 
gjorde en fiskbensfläta förut

torsdag

Vilket menas att imorgon är det fredag. Veckan gick verkligen super snabbt!

Just nu sitter jag i soffan och chillar, skulle ha tränat men det blev inställt. Ska ta tag i lite skolarbete ikväll efter jag ätit, men tills dess ska jag bara va. Har inte så mycket mer att skriva.

Ni får en bild på min frukost imorse, oj vad god den va!!!


nike air max

Mår lite bättre idag men har ont i nacken som bara den. Hoppas verkligen att det inte är streptockoer som håller på att utvecklas, håll en tumme för mig peoples! 
Idag har jag tillbringat mycket tid i soffan för att föröska bli så frisk som möjligt. Sen har jag även tagit tag i en skoluppift vilket var super tråkigt. Resten av tiden har jag suttit och designat mina egna nike air max. Efter jul hoppas jag på att ha tillräcklit mycket med pengar för att kunna beställa ett par. De kostar 1540 kr, men med tanken på att jag har ont i mina knän och min rygg och inte borde gå i skor som converse så tror jag att det är värt pengarna. Plus att de är as snygga!
Jag designade 3 st förut och detta är favoriterna. Jag har alltså bestämt färger själv. Skulle kunna sitta och desgna air max i flera timmar. Jag kan verkligen tänka hur sköna de kan vara att gå med i skolan och hur snygga de kommer vara till brunbända ben på en sommardag! 

sjukling

Jag blev sjukare sen jag bloggade senast. Tog mig till skolan trotts allt igår men på kvällen var jag sten död och fick ont i hela kroppen. Jag låg helt orörlig och kollade på idol och la mig innan klockan hade slagit tio. Idag mår jag lite bättre, men är fortfarande för sjuk för att orka göra ett enda dugg. Jag har luggig framför tv:n idag och kollat på film och annat. Ikväll så ska jag se på en massa avsnitt av the walking dead och hoppas på att jag orkar krya på mig. Imorgon är min upgift att räkna massa matte samt göra en svenska uppgift. Om jag inte mår bättre vet jag inte hur jag ska orka...
 
Hör av mig när jag mår litte bättre!

7 november

I måndags fyllde jag ju år. Jag fick en parfym, bodylotion, 2 kuddar och ett par spring byxor. Sen så ska jag få köpa en gitarr på lördag. Åh vad jag längtar efter en ny goding att spela på! 
 
Under de senaste dagarna har jag även hunnit blivit sjuk. Ont i huvudet, halsen, bihålorna, är hänging och snorig. Men jag tar mig till skolan genom att ta 2 tabletter och bita ihop. Snart är det ju helg och jag ska bara ligga i sängen och kolla serier så mycket jag kan!
 
fulisar från förut

don't you know a girl like a boy who moves

Denna låten har spelats konstant i mina hörlurar sen den släpptes på spotify igår. Älskar låten och sedan jag öppnade ögonen för Little Mix i sommras har jag lyssnat en hel del på deras album, DNA. 
De var den första gruppen som van X-facotor UK. Så sjukt bra och så sjukt snygga! Helt otroligt avundsjuk på dem. 
 

SOML

gåshud över hela kroppen, PERFEKTION! 

3 november

Igår hade vi släktkalas för min del. Det var super mysigt och jag åt så jag trodde jag skulle spricka. Farmor stod, som vanligt, för mat och fika. Älskar hennes mat, speciellt hennes fläskfilee och potatisgratäng. Av släkten fick jag pengar så jag kan köpa vad jag vill.
 
Senare på kvällen var vi till kyrkogården på rud och tände ljus för mormor. Det var jätte fin och jag bara älskar hur vackert det är på alla helgona. 
 
ljuset var inte så bra, men de får duga
 
 

SKINNY LOVE

Älskar verkligen Erik Rapps version på låten, låten går på repeat i mina hörlurar konstant. Bätte version finns på spotify.

första november

Bara 3 dagar kvar tills min födelse dag. Imorgon kommer släkten hit och firar mig. Jag önskar mig endast pengar och ett par mjuksbyxor.

Jag ska alldeles snart bege mig mot farmor, det vankas våffelkalas! Älskar att åka till farmor och äta våfflor med henne. Det gör jag lite titt som tätt, haha. Sen så ska jag till stallet och rida, blir super kul!

RSS 2.0