31 oktober

Jag hade en super dag igår i Götet med Maja. Vi sprang i massa affärer, åt på pizza hut, prata och skratta en massa och hade en allmänt bra dag! Det var längesedan vi umgicks också så det blev extra roligt. Jag tänkte fota lite imorgon och ska då försöka ta kort på det jag köpte, vilket inte var så mycket. 
 
Idag så fick jag ta 10.20 bussen in till stan då jag skulle på bio med mina kusiner vid 12.20. Vi såg på smurfarna 2. Jag skulle säga att ettan är mycket bättre men den dög och mina kusiner var nöjda så då är jag nöjd. Efter det har jag hunnit beställa gitarr, testat kläder jag fått av Linn och ätit en supergod cupcake. Min syster och hennes kompis har bakat dem. Urläckra och supergoda! 
 
Nu ska jag ta min nutella burk och kolla på några avsnitt av the walking dead. 
hur söta som helst

the walking dead

Igår började jag kolla på en ny serie, the walking dead. Min syster har tjatat om den serien sen hon började se på den i somras och nu tyckte jag att det var dags att se om den var bra eller dålig. Jag blev fast efter bara ett avsnitt, då det var så himla spännande och bra! Rekomenderar serien starkt! 
 
Jag tänkte ta och se ett eller två avsnitt nu innan jag ska sova. Imorgon bär det av till Göteborg. 08.59 går tåget och jag är auper taggad. Mestadels för att gå in på 1D world, men shopping i övrigt kommer äga fett mycket! 
 

ingen söndags ångest

Gårdagen var jätte mysig. Jag träffade Olga efter jag kom hem från stallet. Vi drog på en fest, men stannade knappt en timme då jag både var trött och inte tyckte det var så kul. Vi drog hem och kollade på film, A Walk To Remember, och käkade godis och popcorn till det. Sen låg vi och prata om allt och ingen i flera timmar. Vi somna ganska sent och fick inte alls många timmars sömn innan Olga skulle upp och spela+sjunga i kyrkan med hennes syster. Jag åt lite frulle när hon hade gått och sedan sov jag i 40 min. 
 
Under dagen har jag chillat, varit med mamma till Ö&B, käkat godis och spelat en massa gitarr. Så himla gött att bara hinna slappna av nu när det är lov. 
 
Imorgon så ska jag försöka få lite matte och engelska gjort innan jag cyklar till stallet för att tävla. Ska bli jätte kul, hoppas dock på att det inte regnar när jag cyklar, för det skulle inte bli så kul... Nu ska jag inte skriva mer utan försöka somna, tror jag inte kommer ha några problem med det!
 
tråkig cam bild för tidigare idag som inte är i rätt storlek, men det får funka
 

STORY OF MY LIFE - ONE DIRECTION

One direction släppte en ny låt idag från deras nya album som släpps om en månad. Jag längtar ihjäl mig efter albumet, midnight memories. Den nya låten är iaf super bra. Mycket "mognare" än de andra, inte för att de andra är barnsliga, men ni fattar? Här har ni den iaf!
 

LOV

Äntligen! Jag startade lovet med att åka på utbytestävling. Vi förlorade dock, men jag kom runt båda gångerna den här gången utan att trilla av eller rev så jag är stolt. 
 
Imorgon ska jag städa lite, fota och sedan åka till stallet. Där ska jag hjälpa till på spökkväll. Jag hoppas jag får vara i cafeterian och inte ute i skogen. Sen efter det ska jag träffa olga och vi får se om vi drar ut på fest eller har filmkväll. Ha en trevlig helg så hörs vi!

TORSDAG

 
Jag har typ nyss kommit hem från stallet. Jag hopptränade och det gick helt okej. Imorgon åker jag och 5 andra tjejer till grums och tävlar, utbytestävling. Kommer blir jätte kul att inleda lovet så, men jag är redan nervös. 
 
Innan jag tar lov imorgon har jag en labb på 1,5 h, 2,55 h hål och sen hstoria. Fett drygt med det där långa hålet men jag och Ebba tänkte dra in och käka i stan. vi får väll se om vi får med oss några mer. 
 
 
 

SÅ JÄVLA IRRITERANDE

Min dag idag har inte varit särskillt bra. Börjar dagen med att det går en spindel på mig borste. I skolan får jag jätte ont i huvudet. Sen när jag kommer hem sitter det en as stor, svart, tjock spindel ovanför min säng. 2 panikattacker varvat med en fet huvudvärk, inte så kul. 
 
Jag tror att den mest irriterande saken i hela världen kan vara när jag börjar skrika/grina/får panik attacker för att det sitter/går en spindel i huset och någon säger : de är inge farliga, de är mindre än dig, de bits inte, de är rädda för dig, sluta grina, du är fjantig nu osv... 
Jag kan inte hjälpa att jag har en fucking fobi för spindlar. Det är inte direkt så att jag inte försöker lugna ner mig när jag ser dem. Det är inte så att jag bara grinar, får panik och skriker för att jag vill ha uppmärksamhet. Det här är något jag levt med hela mitt liv och något jag antagligen kommer få leva med..
 
Nu ska jag iaf försöka ta tag i mitt liv och göra lite matte och sedan skriva lite engelska. Imorgon ska jag på handledarkurs och missar då min danslektion. Både tråkigt och roligt. Tråkigt att missa dansen men så jävla kul att gå handledarutbildningen för så kan jag snart äntligen börja övningsköra. Efter det sover jag hos moster och på torsdag tar jag sovmorgon. Snart lov, bara 3 dagar kvar..
 
till helgen, då får ni bilder.
 

MÅNDAG

Jobbigaste dagen gjord och brar 4 dagar kvar till lov. Jag ska sätta mig och plugga matte samt börja på en recention om filmen 8 mile. Kan ha varit en utav de sämsta filmerna jag någonsin sett. Måste även hinna ringa Linn så vi bokar tågbiljetter till nästa vecka. 
 
Imorgon så slutar jag 16.20 och då ska jag direkt hem och plugga. Jag ska försöka få klart allt så jag inte behöver göra något på lovet. Önska mig lycka till...
 
 
 
 
 
 
 

13 JUNI 2014

För några veckor sedan så hände något alldeles speciellt. Jag och Linn gick upp riktigt tidigt för att försöka få tag i biljetter till One Directions Were We Are tour som kommer till Sverige nästa år, 13 juni. Det såg ganska mörkt ut för oss då allt bara krånglade men vi fick biljetter och vi kunde inte varit gladare. 
 
Konsterten är på friends arena och det är den första utomhus konserten som arenan kommer att hålla. TAken kommer fällas ner och allt kommer bara blir så himla magskt! Hoppas på bra väder, och verkligen inte på regn! Vi ska stå i green section. Vi hade hoppats på blue eller red men vi är ändå glada att vi fick de platserna vi fick. 
 
Ett mycket bra sätt att starta sommarlovet med!
 
 

20 oktober

Söndag, vilket betyder söndags ångest. 
Mina planer för idag är att skriva läslogg, sista läsloggen så det gör mig lite gladare! Jag ska även förska hinna öva lite engelska gloser då vi har glosprov till veckan. 45 gloser och jag kan typ 10 av dem så jag borde börja öva. Sen ska jag försöka hinna med att måla naglarna och eventuellt städa lite. 
 
 

göteborg

På höstlovet drar jag och Linn på en dagstripp till Göteborg. Kommer bli så himla, himla grymt. Anledninen till att vi kom på detta var för att 1D WORLD kommer til staden då. Affären stannar ju endast där ett x antal veckor och vi ville absolut inte missa tillfället. Vi kommer såklart också hinna med en hel del shopping på andra affärer och ha riktigt kul! Jag längtar såååå!
 
 

KTC

Hallå på er! Idag har varit en fruktasvärt lång dag och jag läntar efter att få dunsta ner i sängen när jag skrivit klart. 
Jag har haft två matte lektioner och en engelska lektion idag. Mellan första lektionen och andra hade jag 2h 40 min hål, vilket var rätt drygt. Jag var dock till tandis under lite av den tiden så det gick lite snabbare. 
 
Imorgon i skolan har vi heldag teknik. Vi har 6 veckors perioder med olika inriktningar, som jag skrivit förr. Förra gången hade vi Arkitektur och imorgon ska vi ut till KTC och ha Design och produktutveckling. Jag är taggad till 1000, det ska bli så himla kul! Jag ska även hämta ut mina glasögon imorgon efter skolan så är taggad inför det med. 
 
inga bilder pga av att jag verkligen inte har några

fysiiik

Idag hade jag fysik prov, eller ja diagnos kanske han kallade det för. Jag tror det gick helt okej ända, det var väll några saker jag inte förstod men annars. Nu på kvällen har jag båda varit och spelat gitarr och varit på möte i stallet. Mycket roligt och nu ska jag gör mig iordning och sdan sova.
 
Imorgon händer lite speciella saker, men det återkommer jag om senare. Annars så får ni ha en fortsatt bra kväll!

höööööööst

Min kamera är inne på lagning, vilket suger för jag är så himla foto sugen! Det är galen hur mycket jag gillar att fota på hösten och hur mycket jag gillar hösten över lag. Inte bara för att jag fyller år på hösten utan för att den är så himla mysig. Halsdukar, vantar, hoodies, sockor, varm choklad, halloween och på det en massa färgade löv som ligger över allt! Sen finns det ju dåliga saker också som regn osv men man får undgå det. 
 
 
 
 
 

#musicmondays

Förra veckan släppte Justin denna låt. Jag har inte lyssnat så mycket på den men jag tror jag gillar den. Den är ganska anorlunda från hans andra låtar men det är nog för att dessa låtar betyder mer för honom, de är djupare. 
Varje måndag framöver släpper han en ny låt och på fredagar släpper han små trailar till sin nya film, BELIEVE 3D.
 
 heartbreaker

let the music talk

små delar ur olika one direction låtar
 

back on track?

Kollade igenom gamla inlägg och blev så himla sugen på att blogga! Vill verkligen kunna kolla tillbaka på min tid om nått år och då är att blogga ett super bra sätt att göra det på! 
Vi får se om detta håller den här gången bara. Jag har så himla mycket i skolan hela tiden så inget hinns med, men försöka ska jag!
 
Imorgon så ska jag träffa Tina, var flera månader sedan så det blir jätte kul! Sen ska jag även in och ta ett syntest och eventuellt beställa nya glasögon. Har inte så mycket mer att komma med...
 
har inga bilder, fick bli en ur arkivet.
 
 

RSS 2.0