5 seconds of summer

Ett band jag har fastnat för senaste tiden är 5 seconds of summer. Bandet består utav 4 killar, Ashton, Luke, Michael och Calum, från Australien. 5sos var förband till 1D under TMH tour i England, USA och de kommande konserterna i Australien och Nya Zeeland. 
 
Det här är mina två favoriter. 

Sunday

Jag tycker min blogg är riktigt ful, design, header och slarviga inlägg och får därför ingen lust att blogga så ofta. ska försöka börja fixa lite ikväll om jag har tid.
 
Idag så har jag en massa läxor att göra. Jag måste skriva en läslogg på 300-400 ord, göra historia, fysik och franska. Sen så ska jag hinna träna och måla naglarna. Så jag har med andra ord fullt upp hela dagen. 
 
Har inga bra bilder att komma med så ni får några från tjejkvällen hos Linn för några veckor sedan. 
 

Catching fire

Som ett skolprojekt i 5 veckor framöver ska vi läsa en valfri bok. Jag valde lätt, utan att behöva tänka en extra gång del 2 i hungerspels triologin, Fatta eld. Jag ska läsa 20 % av boken varje vecka, vilket blir ca 60 sidor, samt skriva en läslogg på det. 
Jag har de senaste åren fått stor problem när det gäller min läsning. Hade det inte varit att jag tyckte att första boken, och även filmen var så bra hade jag haft mycke större ångest inför detta än vad jag har nu! 
 
Jag ser fram emot att få se filmen sedan efter jag har läst boken! 
 

KAN DEE

Idag landade denna fin fina tisha i brevlådan. Den ät lite kortare i modellen men blev jätte fin på och passar både till jeans och långkjol. Jag är super nöjd över köpet. 
 
Kan dee shop, 199:- (pga av erbjudande, annars 299:-)

the last two days

I fredags efter skolan begav jag mig direkt hem för att chilla någon timme innan jag åkte till stallet. Älskar verkligen att vara där och tar reda på varenda liten sekund! Sen resten av kvällen låg jag i sängen och kollade massa youtube-klipp och vine-klipp. La mig rätt så tidigt då jag på lördag skulle ta 11.20 bussen in till stan och därifrån vidare till Linn. Hon fyllde år och jag+några andra i "tjejgänget" skulle dit och fira henne senare på kvällen.
Men under dagen han vi hitta på en massa andra saker. Vi spelade Wii, gick och handla, fota och bara satt och snacka. Kvällen sedan var super rolig. Det var verkligen kul att få träffa alla vänner. Jag och de andra tjejerna tog 23.10 bussen hem och när jag kom hem så gick jag och la mig direkt.
 
Idag så gick jag upp, gjorde lite matte och drog sedan in till stan för att hämta min laddare och mina träningskor som jag hade glömt hos moster och även bilderna från igår hos Linn. Sen drog jag runt i stan medans jag väntade på bussen. Med mig hem fick jag en svart basic tröja. Nu ska jag göra fysik  och sedan spela lite gitarr och efter det ta kvällen! Nu skolvecka imorgon och första lektionen är gympa.
 
3 från igår

Linn 16 år! ♥

Grattis till en av mina bästa och underbaraste vänner Linn! Har känt Linn sedan jag började sjuan och vi har kommit varandra så galet nära. Hon är som en tvilling syster och jag kan vara mig själv till 1000% när jag är med henne. Jag har en så utihelvetes bra present till henne också, men det skriver jag inte ut vad det är om hon läser detta. Älskar dig Linnsan!
 
Hey soul sister from another mister.

magic-one direction

En av många låtar som spelas konstant i mina hörlurar. Sämsta med låten är att den endast finns på youtube och inte spotify, men jag överlever.

OUR MOMENT - ONE DIRECTION

Jag, mamma och Elin skulle in till biltema för att köpa lite pärmar till mig. Vi bestämde oss sedan för att åka in till bergvik för att ta en fika och kolla runt lite. Jag hade inte tänk mig köpa någonting men såg sedan en reklam-poster för 1D's parfym. Jag trodde den kom till Sverige imorgon så jag blev super glad! Jag gick och tog ett kontoutdrag för att se om jag hade pengar så det räckte, och det hade jag.
 
Den luktar verkligen super gott och jag är så nöjd över mitt köp. Jag valde att köpa den större flaskan, 50 ml och den gick på 445 kr. Sen i födelsedags present önskar jag mig nu shower gelen och även bodylotionen. 
 
 

RSS 2.0