SNYGGT FRÅN MADLADY.SE


JULPYNT

Idag efter skolan stannade jag kvar och hjälpte till att Julpyntade. Det blev super mysigt. Jag, Tina och Ida gjorde även rosetter till det på slöjden. Dom blev super söta! Där fick vi även pepparkakor av vår mentor. Mums!

Nu ska jag lägga mig och läsa i en halvtimme och sedan ska jag se på lite desperate housewives.


JULPYNT

Idag efter skolan stannade jag kvar och hjälpte till att Julpyntade. Det blev super mysigt. Jag, Tina och Ida gjorde även rosetter till det på slöjden. Dom blev super söta! Där fick vi även pepparkakor av vår mentor. Mums!

Nu ska jag lägga mig och läsa i en halvtimme och sedan ska jag se på lite desperate housewives.


JULPYNT

Idag efter skolan stannade jag kvar och hjälpte till att Julpyntade. Det blev super mysigt. Jag, Tina och Ida gjorde även rosetter till det på slöjden. Dom blev super söta! På slöjden fick vi även pepparkakor av vår mentor. Mums!

Nu ska jag lägga mig och läsa i en halvtimme och sedan ska jag se på lite desperate housewives.


21:19

Hallå där. Jag orkade aldrig blogga igår men det hände inte så mycket mer än att jag blev utelåst och hos tandläkaren.

Idag så har det inte häller hänt så mycket. Fick tillbaka mitt hemkunskaps prov och det gick helt okej.
Sen så efter skolan var jag med Tina. Vi pluggade franska och spelade spel.

Nu ska jag leta upp mitt capo, smsa Ida och sedan lägga mig och läsa. Vi hörs imorgon.

Ni får lite bilder från idag.


SNÖ

Åh äntligen har det kommit lite snö. Älskar verkligen snö!!


LUCKIEST GIRL

Hej på er. Idag så har jag varit på utvecklingssamtal och efter det var vi på ett gymnasie förberedande möte typ.

Just nu sitter jag med en ansiktsmask i ansiktet. Jag ska, medans den verkar, göra lite franska och även läsa lite efter det. Sedan runt nio ska jag kolla på ett avsnitt DH. Har inte så mycket mer att komma med.


SNÄLLA SNÄLLA SNÄLLA

Snälla söta rara huvudvärk, FÖRSVINN!!!!
Har haft huvudvärk konstant ända sen i onsdags och känner att jag vill att den ska försvinna nu. Tack på förhand.

Annars förutom att haft huvudvärk idag har jag gjort lite på min franska, bakat, klippt om en hoodie till en armlös hoodie och kollat på DH. Orkar inte göra mer.


UP ALL NIGHT

Hejsan. Idag så var jag med mamma till morfar. Där var även moster och kusinerna. Vi jul pynta och gjorde det fint. Sen när vi kom hem så spelade jag gitarr och sedan kollade jag på DH.

Nu ska jag äta och sen ska jag fortsätta kolla på DH hela natten!


SHM

Åh vad jag skulle vela sett dem innan de splittras. Men dock funkar ju inte det nu. Jag är så avundsjuk på de som var igår eller ska idag/på lördag.


GODNATT

Idag efter skolan var jag och Tina till 3K. Det kännes bra och gick även bra. När jag kom hem chilla jag, läste lite och sedan såg jag på 2 avsnitt desperate housewives. Alltid lika bra, som vanligt.

Imorgon är det fredag! Morgondagen hoppas jag går snabbt. På kvällen åker jag och rider och sedan tror jag att det blir en desperate housewives kväll skulle jag tro...


HEMKUNSKAP

Sitter och pluggar hemkunskap. Tänkte göra det en halvtimme till innan jag tar mig en power nap. Efter deg åker jag med bussen in till stan och dansar.

I badhuset idag gick det bra och det var både kul, intressant men svårt med livräddning.
Bär vi kom tillbaka slutade vi så jag stack till min mysiga farmor som fick äran att göra våfflor åt mig. Åh vad gott det var!

Men nu ska jag plugga vidare.


DAGENS LÄTT BÄSTA

Detta stod på baksidan av Justin Biebers album "Under The Misteltoe".
Jag och min syster har skratta så himla mycket åt detta, och nu ska ni få skratta!


TRÄNA

Efter skolan pluggade jag lite hkk innan jag och Tina drog till gymmet. Vi sprang i 30 min och gjorde sedan övningar.

Imorgon så ska vi till badhuset för lite livräddning med klassen. Men nu ska jag läsa och sedan kolla ett avsnitt desperate housewives.

Ni får en bild på mig och min goding Clara!


SÖNDAG

Idag har jag bara chillat. Började plugga lite på mitt hemkunskaps prov som jag har i veckan. Sedan har jag sett några avsnitt desperate housewives. Inte hänt alls mycket.

Imorgon är det skola och senare på kvällen drar jag och Tina till 3K och gymmar.

Men nu ska jag tvätta ansiktet och hoppa i säng, godnatt!

 


GODNATT

Idag har varit en toppen dag!
Jag och mamma var till stan där jag fick med mig 2 tröjor, mousse och en foundaitionborste. Efter det var vi till morfar en sväng.

När jag kom hem la jag mig i sängen och kolla på desperate housewives och det har jag gjort hela kvällen. Men nu är jag trött och ska sova.

Imorgon blir det plugga, plugga, plugga!


IDAS PLACE!

Haft en super mysig kväll hemma hos min kära vän Ida med 3 andra supergoa tjejer! Vi har skrattat, pratat, ätit och övat inför 1:a advent då vi ska sjunga på ett församlings hem. Det har vi även gjort de senaste två åren. Super mysigt!

Men nu ska jag krypa ner i sängen och sova, jag är så himla trött!


3K

Idag vid halv sex stack jag och Tina till gymmet. Jag hade aldrig tränat där så det var väldigt spännande.
Vi började med att springa 20 min på löpband. Jag är helt överraskad att jag hade såpass bra kondition. Sen körde vi ben, mage, rygg och armar. Vi träffade även Olga och hon och Tina testa bänkpress. Jag är Dick för svag för det.

Ny sitter jag ny duschad och väntar på mat. Imorgon är det äntligen fredag!


PASTA MED SKINKSÅS

Idag har vi varit och kollat på gymnasielinjer. Jag var till Älvkullen och där kollade jag på Tekniklinjen. Kändes som en bra och seriös, men samtidigt lite vill linje. Det lutar starkt ditåt.

Väl tillbaka i skolan så hade vi lunchrast. Det var världens äckligaste mat så tacka Gud att vi hade hemkunskap sen.
På hemkunskapen gjorde vi världens godaste pasta med skinksås. Till det broccoli och morötter. Så himla gott!

Nu ska jag plugga lite franska, vi ska kunna 15 meningar utantill imorgon och jag kan bara några så plugga blir!


LITTLE THINGS

Världens bästa låt med bärldens bästa killar.
 
 
 
 
 
 

TISDAG

Denna skoldag har, som igår, gått mycket snabbt. Vi var på fotbollsmatch på Svenskan och på en föreläsning på idrotten. Jag skulle egentligen slutat tjugo över ett men fick sluta tio i två. Det känndes mindre bra men så är det ibland.
 
Nu ska jag bara chilla framflr tv:n ett bra tag innan jag byter om och sticker iväg och dansar disco.
Jag dansar på Dansstudion i Karlstad. Jag är nybörjare och började efter sommarlovet. Det var jag och min bv Maja Schagerström som kom på att vi skulle dansa. Vi har tidigare gått i yoga tillsammans, men tappa intresset och sluta. Vi kännde efter det att vi ville fortsätta träna tillsammans och bestämmde oss för att börja dansa. Det är så sjukt svårt men samtidigt så himla kul, allt går så snabbt! Ett riktigt roligt sätt att träna på.
 
 
En väldigt suddig bild sen skolavslutningen. Kan nämna att Maja är ett år yngre än mig.

12 NOVEMBER

Hej hej. Skoldagen gick snabbt. Hände inget speciellt så tänker inte berätta mer om den.

Tänkte bara tipsa om något som jag tycker är så himla snyggt! Röda skinnjeans och en vit t-shirt. Detta ska jag skaffa mig snarast möjligt.

Jeansen är från Ginatricot och toppen är från H&M.


MTV EMA 2012

Eftersom jag inte har möjligheter att se det kollar jag på twitter titt som tätt efter uppdateringar. Blev riktigt glad när jag såg detta! Grattis till båda!


HEJSAN

Hej och välkommen till min nya blogg! Förut har jag bloggat HÄR men nu kände jag för en ny start. Jag arbetar på designen och är nästan klar. Jag ska få upp lite bilder i menyn och sånt men är iprincip klar.
För er som inte läste min förra blogg tänkte jag berätta lite om mig.
 
Mitt namn är Frida Matilda Erika Johansson men föredrar att kallas för Tilda. Det är endast mamma och vissa lärare som säger Matilda.
Jag är född 4 november 1997, så jag har nyss fyllt femton. Jag går i klass 9F, som är en musikklass, på Sannerudsskolan. Jag valde att gå musikklas eftersom jag verkligen älskar musik och att sjunga. Kan dock inte säga att jag är en sjärna på att sjunga men men, haha. Jag lyssnar på all från Justin Bieber (som är helt underbar, en stor förebild!) till Kent. Just nu är det mycket Justin Bieber och One Direction som spelas i mina hörlurar.
 
På min fritid är jag mycket med mina vänner, dansar och rider en gång i veckan och försöker röra på mig då och då. På kvällarna hittar man mig i sängen framför "Desperate Housewives" som är min favorit serie. Just nu ska jag börja på säsong 7.
 
Andra saker som jag tycker om är William Spetz, Ben & Jerry's, min iphone, min familj&släkt, Quizkampen (som ni gärna får spela mot mig på. Där heter jag tildajoh) och min vänner. Jag vet inte vad jag skulle göra utan dem. Jag gillar även att fota.
 
Det finns såklar mycket mer jag kan berätta men om det är något speciellt ni vill veta så får ni fråga.

RSS 2.0