LINN

Just för tillfället är Linn hemma hos mig. Vi har fotat henne och bytt profilbild på fb åt henne. Hon sover här inatt och imorgon drar vi till stan och shoppar nödvändigt till skolavslutningen, ca 2 veckor kvar!!
 

AT THE END OF THE DAY

Konfirmationen imorse gick snabbt och min tremänning Lovisa var jätte fin! Vi stannade på mat och fika och efter det skyndade vi oss hem. När vi väl kom hem så stack jag till Maja och vi figgade vårat hår. Sedan bar det av in till stan för en sista dans uppvisning. Det gick bra och var så fett kul. Det är verkligen synd att det är slut men nu så inväntar jag hösten och en ny termin.
 
Imorgon har jag studiedag men ska ändå till skolan för att öva på skolshowen. Jag är taggad till 0 och hatar verkligen att vi tog detta beslut. För att trösta mig själv ska jag se på gårdagens avsnitt av TVD och sedan gå och lägga mig. Tina sa att det var en jättebra avsnitt så jag hoppas på det!
 
 

DANCE BABY DANCE

Dansuppvisningarna idag var så himla roliga! Har aldrig fått det adrenalinet och den glada och härliga känslan. Vi dansade på båda föreställningarna som var idag. Första gången gick lite sämre, men andra gick bra.
Dagen har även för mig närmare några i dansgruppen vilket bara är positivt då det är några fett härliga tjejer.

Imorgon kör vi en uppvisning till vid halv sex. Innan dess ska jag på min tremännings konfirmation. Jag vet varken vad jag ska ha på mig eller hur jag ska ha håret. Så nu, i lite små panik och en fet huvudvärk, går jag och lägger mig.

/några bilder från idag, bloggar från mobilen så alla bilder är olika stora./


CAN WE HAVE THIS MOMENT

Nu ska jag, som jag alltid skriver, försöka börja blogga igen. Har ändrat lite på bloggen och blev sugen på att börja igen. Vi får väll se hur länge detta varar.
 
Idag så var jag och Tina ute i mulleskogen, en skog där det på våren växer super mycket vipsippor, och fotade. DEt blev en held del fina bilder som jag antar kommer dyka upp här lite hux flux.
Imorgon så ska jag på dansuppvisning. Jag ska vara där klockan kvart över tio och sista föreställningen börjar vid 17.30. Det blir alltså en heldag i stan. Tur att jag inte är ensam utan har besti med mig.
 
Nu ska jag packa iordning inför imorgon, borsta tänderna och se på förra veckans avsnitt av TVD innan jag går och lägger mig. Uppdaterar er om hur dasen gick imorgon!
 
/de flesta av bilderna har jag inte hunnit redigera än men ni får tycka om dem ändå/

RSS 2.0