EVERYTHING ABOUT YOU

Mycket har hänt sen i söndags. Min mage är mycket mycket bättre, knappt att jag känner av något längre vilket är väldigt positivt.

Söndag ända tills på tisdag sov jag och min syster hos våra kusiner. Vi har gjort allt från att kolla på tv, till att gå på promenad, till att spela spel, till att bygga en get. Haha. Det var jätte kul och jag saknar dem redan!

Igår så var jag isan med mitt "tjejgäng". Alla förutom Hanna var med. Vi shoppade, åt mat och bowlade. För mig gick det rätt bra både på shoppingen och bowlingen. Jag handlade en vit tröja, underkläder, en klocka och en så sjukt snygg väst och allt detta under 500-lappen.

Idag så har jag bara varit hemma och skrotat. Jag satte i mobilen i högtalarna och körde musik på högsta volym och samtidigt bakade jag. Så nu på kvällen hade jag och mamma lite fika mys.

Imorgon ska jag och Tina åka skridskor, jag ska till stallet och rida (det är hoppning, wihoo!) och efter det ska jag hem till Ida.

Ni får några bilder från de senaste dagarna.


SÖNDAG

Efter jag kom igår var jag rätt trött så dagen gick åt att sova och vila upp mig framför tv;n. På kvällen satt jag i vardagsrummet tillsammans med övriga medlemmar i familjen och såg på mello. Jag gick och la mig hyfsat tidigt och vaknade runt nio idag.

Idag så är smärtan ungefär som igår, kanske lite bättre. Jag ska möjligtvis följa med till mina kusiner och sova där hos dem ikväll. Hoppas det funkar för magen.
Sen så har jag även börjat planera sportlovet nu när jag klassar mig själv som frisk. Jag ska till stan på onsdag med mina favoriter och sedan på fredag blir det tjejkväll hemma hos Ida.

Nu ska jag ta mig en dusch och fräscha upp mig lite.


I'M HOME

Kirurgen kom ca 20 min efter jag skrev inlägget. (inlägget publicerades dock senare än jag skev det).
Hon klämde på mig och det kändes lite bättre idag. Hon berättade att jag antagligen har en lätt blindtarmsinflammation, men att den får läka ut av sig själv så ingen operation! Hon sa även att nu fick jag börja äta och dricka igen och att jag även skulle få åka hem. Jag skulle dock åka tillbaka om det inte gav sig om några dygn.

Känslan när hon sa att jag fick äta igen var underbar! Jag käkade lite frulle och efter ett tag kom en sköterska in och tog bort min slang i armen och efter det packade vi ihop och åkte hem.

Jag hoppas verkligen att smärtan går över så jag kan ha ett bra sportlov och inte spendera det på sjukhuset.


GOD MORGON

Jag lyckades få sömn trotts att maskinen lät, att det var kallt och att ett barn grinade typ hela natten. Jag har inte riktigt hunnit känna efter än men jag tror smärtan är ungefär som den igår. Jag tog nyss nya blodprover också. Som tur behövdes inget nytt stick utan vi använda det som vi har droppet i.

Senare kommer mamma igen tror jag. Jag ska även få träffa en kirurg. Han ska avgöra hur vi ska göra. Han ska även avgöra om jag ska fortsätta med dropp eller om jag får börja dricka vatten.


SOVA

Pappa kom hit vid halv 9. Vi har kollat på tv och skrattat lite. Vid halv 10 kom min nya sjuksköterska in, hon som jag ska ha under natten. Hon var jätte trevlig. En liten äldre dam med glasögon, grått hår och ett stort leende.

Jag ska nu försöka mig på lite sömn. Droppmaskinen låter så vi får se hur det går.


NATTEN

Vi kom in vid fyra kanske? Fick ta nya prover. Det tog tre olika läkare och fyra stick innan vi fick blodet som behövdes.

Det kom en läkare och klämde på mig och berätta var de skulle "göra hål" om det blir operation. Efter det fick jag även göra undersökning om jag hade någon cysta på äggstockarna. De kunde inte riktigt bedöma något men de antar att det är blindtarmen.

Efter undersökningen fick jag ligga i ett "väntrum" och efter det fick jag åka rullstol till "Barn- och ungdoms" avdelningen. Här har jag fått ett eget rum med både tv och eget badrum. De har satt i dropp, tagit tempen på mig och jag har hunnit smälta in det mesta som har hänt. Alla läkare är extremt trevliga och underbara mot mig.

Snart kommer pappa med lite packning och stannar här ett tag. Jag stannar här under natten och hoppas på det bästa imorgon. Chansen att det kan gå över av sig själv är liten, men de sa att på vissa personer händer det, så håll tummarna för mig!


AKUTEN

Igår runt tio fick jag och mamma ta bilen in till akuten. Sedan ett dygn tidigare hade jag fått plötsliga smärtor i magen, speciellt på högra sidan. Jag hade alla symtomer på blindtarmsinflammation. Vi ringde rådgivning och de sa till oss att åka in.

Vid halv 11 fick vi gå in i ett rum. Jag fick världens trevligaste sjuksköterska och hon fick ta blodprover på mig. Vi fick ungefär vänta en och en halv timme på en doktor. Under den tiden hade jag smärtor i nästan hela magen. Jag frös och var super trött. Trotts smärtorna lyckades jag somna och sov i ca 20 min.

När doktorn väl kom så klämde han på magen och efter 3 min gick han igen. Han kom tillbaka efter 10 min och sa att eftersom mina provsvar var så bra och jag inte hade feber så sa han att vi fick komma tillbaka imorgon eftermiddag/kväll om det inte gav sig.
Vi kom hem runt 1 och jag somnade nästan direkt.

Idag när jag vaknade så hade jag fortfarande ont. Farmor kom förbi och kollade till oss. Efter det låg jag framför tv:n och sedan gick jag upp och gjorde frukost. Mamma kommer snart hem igen för att sova och sedan ska vi in igen. Denna gång hoppas jag att jag får svar på vad det är!


ALLA ♡-DAG

Glad alla hjärtans dag på er! Hur har ni "firat"? Själv åkte jag till farmor och käkade våfflor med henne och sedan nu på kvällen lyxade jag till det med en smoothie. Perfekt!

Just nu ligger jag på sängen, med en ansiktsmask i ansiktet och musik i öronen.
Imorgon är det äntligen fredag och efter skolan åker jag till stallet och sedan till en av mina favorit brudar, Ida, på tjejkväll eftersom hon har fyllt år. Jag och Tina har hittat bästa presenten till henne. Jag lägger upp det imorgon ifall hon skulle, av någon konstig anledning, kolla in här.

Hoppas ni har fått mycket kärlek av någon ni tycker om idag!


13 FEBRUARI

Skoldagen gick snabbt. Hade valfri måltid på hemkunskapen och det gick ändå helt okej. Tur bara att hon inte smaka på maten var det smaka kanske inte så himla mycket. Haha.

När jag kom hem filade jag naglarna och sedan målade jag dem i en superfin glitter färg (Jo is in the house). Målade med den färgen i sommars också.
Sen sov jag lite och när jag vakna gjorde jag klar min franska power point. Kändes riktigt skönt att lämna in den.

Sen nyss tig jag mig en smoothie. Har blivit helst beroende av det och dricker det så ofta jag kan!


MONDAY

Idag efter skolan åkte jag och mamma iväg till grava. Hon skulle färga håret och jag skulle ta hål i örat. Det blev 2 i vänstra och 1 i högra. Jag kommer lägga upp bilder lite senare.
Just nu är jag bara lite öm i vänster öra, men inget som gör riktigt ont.
I Grava gosade jag även med katter och en hund. Mysigt!

Nu väntar jag på mat och sen ska jag se på top model Sverige! Har ni någon favorit? Jag gillar hon blonda som var rädd för spindlar i förra avsnittet (kan inte komma på namnet).


7 DAYS

Nu var det en hel vecka sedan jag bloggade. På en vecka har det hänt en del. Jag har gjort 2 np i svenska, vilket betyder att alla np i svenska är avklarade. Jag har tränat, varit i stan och även haft en trevlig översovning med Tina, vilket var väldigt länge sedan!

Just nu kollar jag på Body Of Proof. Senare ska jag köra lite hemma träning och efter det ta ett härligt varmt bad. Sen vid nio ska jag se på Easy A som går på 3:an. Jag har aldrig sett den men det sägs att den är bra.

Jag ska även lägga till att jag blivit beroende av Candy Crush!


LIKE AN ANGEL

 
Körde detta träningsprogram som leds av Andrea Orbeck (Heidi Clums personliga tränare). Den körde slut på en på endast 10 min. Jag följde upp videon med plankan och lite andra magövningar. Ni borde verkligen testa!

NÄR SOLEN GÅR NER

Igår hände absolut ingenting! Det är inte lätt när hälften av dina vänner bort långt bort och den andra halvan har bättre saker för sig än.

Idag ska jag iaf ta tag i en skoluppgift och sen damma av rummet lite. Sen antar jag att jag ska kolla på tv och träna. Hitta en träningsvideo som jag tänkte testa.


1 FEBRUARI

Jag är dödstrött och ska nu krypa ner i sängen och sova. Jag har ingen idé om vad som ska hända imorgon med det spörs.
Godnatt!


RSS 2.0