NER BÄDDAD

Efter en lång dag i skolan, lite kvalitetstid och träning med Tina så ligger jag trött nerbäddad i sängen. Halsen gör lite smått ont och jag anar en stor fet förkylning med både rinnsnuva och halsont. Hoppas hoppas att det inte blir så!

Imorgon är det fredag, nu går det att pusta ut.


GODKVÄLL ONSDAG

Skoldagen gick snabbt. Gjorde ett biologi prov idag och det kändes riktigt bra!
Sen väl hemma från skolan har jag bra luggit i soffan framför tv:n. Farmor var hit och hälsa på ett litet tag också vilket var mysigt. Men nu ska jag sätta på en ansiktsmask och sedan ta en tidig kväll så jag förhoppningsvis är utvilad imorgon. Stannar extra i skolan imorgon för det är skolshows möte.


TJEJKVÄLL

Hade det super trevligt igår. Vi lagade tacos, gjorde smoothie och kollade på 2 filmer. Imorse så vaknade vi nio och käkade frukost, såg på ytligare en film och sen runt tolv åkte jag och Tina hem.

Väll hemma har jag plockat lite i mitt rum, gjort lite biologi (vilket var väldigt tråkigt) och nu ska jag se på film. Har en förkylning som gör att näsan rinner och huvudet känns lite tungt så ikväll ska jag ta mig ett långt varmt bad och hoppas det försvinner.


UNCOVER

Har helt kört fast på den låten. Hon är ju verkligen grym Zara!

I alla fall så gick skola snabbt. Efter skolan var jag till stallet och red lektion. Är riktigt nära på att få honom på tygel ny, deg börjar med andra ord gå riktigt bra för mig.
När jag kom hem la jag mig i en lång skönt bad. Nu ska jag lägga mig och kolla på någon film och till det äta natur godis.


24-JANUARI-2013

 
Dagarna flyger lite lätt förbi. Fick reda på att jag fick B på mitt första nationella. Kändes så himla bra!
 
Idag så hade vi franska sista lektionen och den blev inställd så istället för att vara hemma vid tre kom jag hem vid två. Det var så himla skönt. Bara fredag kvar i skolan och sen helg!
Helgen ska jag spendera med Clara och Tina. Vi ska ha tjejkväll hos Clara. Laga mat, äta gott och ha allmänt skoj. Sen sover vi kvar hos henne. Det var verkligen längesedan vi 3 gjorde något tillsammans.
 

NATIONELLA PROV

Idag hade jag mitt första np. Vart så himla nervös men det gick mycket bättre än jag förväntade.

Förut så var till gymmet med Tina och tränade. När jag kom hem fortsatte träningen med lite extra magövningar.
Men nu ska jag äta lite vindruvor samtidigt som jag övar på min franska och läser i min bok.


VITT

Igår så var jag med mamma in till morfar. Sedan var vi även in på bergvik för att leta efter en stockad tröja åt mig. Hittade både det och ett linne.
Sen när jag kom hem tig jag tog i lite skolarbeten, så slipper jag göra det idag.

Idag så ska jag träffa Tina. Har ingen aning om vad vi ska göra. Sen ska jag även läsa 15 sidor i min bok.


torsdag, FREDAG

Igår så var jag och Tina och testade på aerobics. Det var väldigt roligt och jag går säkert på flera pass!

Idag var deg ju fredag! Har släpat mig igenom hela dagen, trotts att jag var döds trött. När jag kom hem från skolan så låg jag framför tv;n tills det var dags att åka till stallet. I stallet gick det super bra, jag var nöjd med min insats.

Nu ligger jag i min säng. Har tänt ljus och har one direction i lurarna. Samtidigt skickar jag och Maja, mest hon, bilder på kik.


PLUGGA PLUGGA!


TISDAG

Är så otroligt förkyld. Inte så himla kul. Vill inte bli sjukare nu häller för vi har vårt första nationella prov på måndag. Muntligt i svenska.

Vad gjorde jag igår och idag?
Igår var jag och träna med Tina. Blev även retweetad av WILLIAM SPETZ. Så himla glad!!!!

Idag när jag kom hem från skolan sov jag i någon timme, sen kollade jag på tv och efter det plugga jag lite so. Nu ska jag sätta på en ansiktsmask och sedan kolla på "Så blev vi svenska Hollywood fruar".


SÖNDAGS ÅNGEST

Idag så spenderade jag början av dagen med min minsta kusin, rolig han! Resten av dagen spenderade jag med Tina vi fotade, gick till Coop, sjöng och skaffade även fb till mig. Känns som tiden bara har flugit förbi och det var senast 2011 jag hade fb. Skaffade det dock endast för att jag inte ska tappa kontakten med alla mina vänner sen när jag slutat nian.

Imorgon är det måndag och efter skolan så drar jag och Tina och tränar.

(angående förra inlägget skulle jag testa en sak och sen så kom jag inte in på dator så jag kunde inte ta bort den)


Jdhsj


FREDAG!

Äntligen fredag. Skolan gick snabbt och efter skolan åkte jag till stallet. Sen tig jag mig ett långt varmt bad.

Nu ligger jag i sängen och tänkte läsa lite och sen så på något avsnitt glee. Imorgon så ska jag och mamma fixa lite saker till mitt rum, bl.a. en spegel.


IN BED

Ligger nergosad i sängen. Min shoppingtur förut resulterade i ett par ljusblåa kortbyxor! Jag kände inte direkt att det var den säsongen men jag kollade på dem/ett liknande par i somras och nu fick jag dem för endast 60 kronor!!!! Så jag ska beställa hem lite nitar och sätta på fickorna. Guldiga nitar tror jag bestämt.

När jag kom hem så tog jag mig ett mellanmål, en kiwi och lite vindruvor. Efter det satte jag mig och spela gitarr. Är helt öm nu, märks att jag inte har spelat på ett tag. Men nu ska jag sätta på min träningskläder och köra lite mage, armar och lår innan jag lägger mig i ett långt varmt bad.


PÅ BUSSEN

Sitter just nu på bussen påväg in till stan för att spänna tandställningen. Sen så får jag underhålla mig med lite shopping innan jag vid fyra får skjuts hem utav pappa. Jag är hungrig som attan också..


TISDAG

Vi hade två inställda lektioner idag, franska och svenska. Vi slutade även vid 20 över ett så livet kändes rätt gött.
Men när jag kom hem var jag ändå helt slut. Kunde inte sova igår kväll, så det blev inte många timmars sömn. Så efter jag hade tagit mig ett mellanmål somnade jag rätt gött i min säng.

Men nu så ska jag hitta på något, kanske läsa eller något annat nödvändigt. Imorgon ska jag till tandläkaren så då slutar jag 10 över två. Skönt.


STARTAR TERMINEN MED INSTÄLLD FRANSKA


STADEN

Hem från stan idag fick jag endast med mig ett nagellack och mousse. Hade jätte mysigt och gör gärna om det!

Just nu ligger jag och väntar på att Kiss You video ska släppas. Bara 27 min kvar! Jag vill verkligen inte gå till skolan imorgon. Att vi startar med franska gör inte det bättre. Men vi går bara till tjugo över ett imorgon så jag överlever, förhoppningsvis..


SÖNDAG

Idag är det nästsista dagen på lovet. Vill inte tillbaka till skolan. Känns inte alls bra. Det betyder att nu går jag in på sista terminen av högstadiet. Jag förväntar mig mycket stress eftersom nu börjar även nationella proven. Samtidigt som jag vill lyckas i skolan vill jag även hinna med att träffa vänner, träna och bara chilla.

Iallafall. Hittills idag så har jag gjort klart so:n. Känns skönt. Ska läsa lite sen så jag hänger med där också. Sen så ska jag nog se om Tina kanske vill hitta på något eller så ska jag se på glee. Har dock sett klart alla säsonger men jag kommer nig aldrig bli trött på gle, haha.
Imorgon så åker jag in till stan med Clara och möjligtvis några andra. Det blir nog en bra avslutning på lovet.


FIXAT OCH TRIXAT

Hela dagen idag har gått åt till att byta rum med mamma och pappa. Jag är mycket nöjd med resultatet men är även helt slut och har otroligt ont i mina ben och mitt huvud. Så nu ska jag lägga mig och kolla på glee. Till det tar jag mig popcorn och dricka.

Här får ni 2 dåliga mobilbilder på rummet.


1ÅR

Idag är det 1 år sedan jag satte in min tandställning där uppe. Tiden har verkligen gått snabbt och jag ser skillnader. Hoppas på att vid denna tid nästa år skriver jag att jag har fått tagit ut den.

Idag ska jag kanske träffa Maja. Jag måste även läsa minst 20 sidor i min bok. Jag ska ha läst 100 sidor tills vi börjar nästa vecka och läsning är inte min starka sida.


JAG MINNS 2012 SOM OM DET VORE IGÅR...

Hade en jätte rolig kväll igår. Vann inget på bingolotton men jag sopade banan när vi spelade spel. Sedan vid tolvslaget gick Tina och jag och letade efter ett bra ställe att se fyrverkerier på och hittade två stycken.

Idag så vaknade jag sent och det enda jag gjort idag är duschat och kollat klart på glee s. 3. Så nu funderar jag på att se om s. 2.


RSS 2.0