LONDON BABY

Om ca 3 h går planet. Jag är taggad men ganska så nervös. Kommer antagligen inte blogga från London, möjligtvis nått inlägg.

Nu ska vi nog ta och köpa oss nått från starbucks så vi hörs när vi hörs!


FLOWER POWER

 
 
 

Imorgon åker vi

Imorgon drar vi. Tåget går som jag tror att jag skrivot 9 på morgonen. Jag har massa saker att göra innan jag går och lägger mig ikväll, packa, tömma mineskort, ladda kameran, duscha, måla naglarna och en hel del andra saker. 
 
Eftersom jag inte hinner blogga mer så får ni några bilder från när jag och Linn fotade!
 
 

3 days

3 dagar har gått sen senast. Tjejkvällen i måndags blev lyckad. Vi hade jätte kul och jag ser verkligen fram emot att träffa tjejerna igen!
I tisdags fick jag och Elin på stan och sedan på bio. Dumma mig 2 stod på schemat. Vi skulle egentligen ha sett Baksmällan 3, men hade ingen skjuts hem då den slutade rätt sent. Filmen var iaf ur mysig och jag gillade den. Gillar dock 1;an mer.

Idag ställe jag klockan på halv nio för att ta en pw innan jag duschade. Slutade med att jag snoozade för länge och det fick bara bli lite magövningar innan jag slängde mig i duschen. När jag var köar drog jag och mami in till stan för att fixa det sista inför London. Vi åker om 3(!!!!) dagar. Det enda som saknas till resan är ett linslock(tappade mitt på en äng när jag fota) och sminkborttagning.

Nu ska jag se några avsnitt New Girl innan jag går och lägger mig. Tänkte försöka komma i säng rätt tidigt så jag orkar upp imorgon. Måste ju ställa in på på att inte gå upp 11/12 nu när vi ska till London!


tjejkväll

Igår gjorde jag nästan ingenting. Kollade på tv och spelade kort. Senare på kvällen kollade jag några avsnitt New Girl.

Idag så ska jag förbereda hela dagen. Ikväll kommer Tina, Ida ,Linn, Clara, Olga och Maja hit på tjejkväll. Ska bli riktigt roligt. Vi ska grilla och köra femkamp.
Så innan dom kommer ska jag handla, duka, städa upp lite, skala potatis och förhoppningsvis sola lite.


RSS 2.0