R U CRAZY

 Första gången jag hörde låten var jag inte särskillt förtjust i den men ju mer jag lyssnade på den blev den bättre. Är annars inget stort fan av Conor Maynard.

THIS IS US

Just nu sitter antagligen jag och Linn inne i biosalongen. Anatgligen rullar bioreklamen för fullt. Om några minuter startar filmen, This Is Us. Förväntningarna är skyhöga men jag tror att de kommer kunna nås. Världens bästa killar. 
 
 
 
 
    
         
 
 

LONDON 2013

Fjärde dagen som ar våran sista hela dag spenderade vi lite överallt. Vi var i China Town, harrod's, på m&m's world, vid buckingham palace, det kungliga stallet, sea world och även på camden garden.
Den femte dagen var det hemresa. Vårt plan blev ca två timmar försenat och timmarna gick super drygt!
Vädret under resan var helt underbart, dock kunde det bli lite för varmt ibland. Det var ca 30 grade varje dag! Jag är superglad som fick slipa det typiska gråa och regniga London vädret som många pratar om. Resan i sig har också varit helt underbar! Mamma och jag har haft så himla roligt och jag längtar redan tillbaka, hoppas på nästa år.
 
 
 
 

LONDON 2013

Tredje dagen var på towern och sedan gick vi bara runt och strosa lite i London och köpte även en varsin starbucks, mums! Towern var mammas lilla önskemål på vår resa. Jag  var inte ett dugg taggad på att åka dit men det var riktigt mysigt och kul och jag ångrar mig verkligen inte.
 
 
 

LONDON 2013

Andra dagen tog vi en shopping dag på Oxford Street och på kvällen åkte vi till Hyde park och gick runt. Hyde park var verkligen jätte fint och nästan var man än kollade såg man små söta ekorrar. Åh vad mysigt det var! Vi avslutade dagen, som vi även gjorde alla andra dagar på Nandos.
Jag shoppade en hel del, har dock inte tagit bild på det än så det kommer en annan dag! Har inte några bilder från dagen i min systemkamera, men ni får några tagna med iphonen.
 
 
 
 
 
 
 

LONDON 2013

Bättre sent än aldrig? Tar en dag i taget och berättar.
Jag och mamma hade iaf några så sjukt bra dagar i London. Vi åkte på en lördag och kom hem natten till fredagen. Det var första gången jag flög. Jag var så fett nervös. Jag darrade som ett asplöv och var nära på att svimma. När vi väl lyfte släppte allt och jag märkte att det inte alls var farligt att flyga.
Vi landade rätt så sent på lördag så det var bara att checka in på hotellet, gå och köpa vatten och sen sova. 
Första dagen vi vakna gick vi på Madame Tussauds(fick äntligen "träffa" mina killar där), åkte till Piccadilly Circus och sedan åkte vi dubbeldäckar tur runt i hela London och även båt på Themsen. Vi avslutade dagen på en nyfunnen kärlek, Nandos. Så himla god mat där! Ett tips är verkligen att äta där om ni är i London.
 
 
 
 
 

everything has changed

 

lysvik 2013 - random

vi åt massvis med bär under dagarna, räknade till 21 nyckelpigor på bara 10 min och matade kossor.

lysvik 2013 - together

 
 
 
 
ni kan förvänta er fler kort så småning om.

lysvik 2013 - portrait

Tina och jag har varit i Lysvik nu i ca en vecka. Vi åkte i söndags och kom hem idag. Under veckan har vi fiskat, åkt fyrhjuling, spelat in film, plockat blåbär, spelat kort, tagit en massa kort och bara chillat. Tänkte att jag lägger ut lite av korten nu, lite imorgon och sen lite då och då. Har massor av bilder så väljer bara ut några få.  
 

RSS 2.0