VÅR

Kollade igenom bilder på min dator och hittade en massa vårbilden från förra året. Jag är så fett taggad på att byta ut kylan mot värme, snön mot grönt gräs, de tjocka och mörka kläderna till de tunnare och ljusare och istapparna mot blommor. Jag är fett taggad på att ta nya härliga vår bilder som kan värma mig en kväll som denna.
Den nästsista bilden fick jag även publicerad i tidningen förra året vilket var jätte kul!

TRÖTT

Jag somnade rätt sent igår och vaknade halv 11. Dagen till ära har gått åt till att sova, slöa och sova lite till. Har inte gjort något vettig idag, men det är faktiskt okej att ha sådana dagar.

Just nu sitter jag och pappa och kollar på "Mästarnas mästare". Har nyss satt på mig myskläder! Kan vara den värsta känslan som finns?! Jag ska snart gå in till mitt rum och kolla på någon film och sedan ta en tidig kväll. Imorgon ska jag och Maja lana så jag ska försöka vara utvilad imorgon när jag vaknar.


ÅKER IVÄG

Om någon minut åker jag iväg på farmors 70års-kalas. Ska agera lite fotograf och "slav" under kalaset, hehe.
När jag kommer hem ikväll ska jag kolla ett avsnitt TVD.


TVD

Myser ner mig i sängen och tar ikapp 2 missade avsnitt av the vampire diaries. Sedan säger jag godnatt då jag ska upp tidigt imorgon för att hjälpa farmor att duka inför kalaset.


DAGENS

Jeans/dr Denim Stickad/lager157 Klocka/ur&penn


GLAD PÅSK

Igentligen firas ju påsk imorgon, men min farmor fyller 70 om några dagar och ska ha 70 års kalas imorgon så iår firar vi påsk på långfredagen. Vi brukar vanligtvis ha kusinerna och morfar här på påsk, men iår blir det bara familjen+Elin kompis Jonna.
Jag har fixat påsk-cupcakes till middagen sen. Gjorde ungefär likadana förra året. De är så sjukt god så ni vet inte! De är faktiskt superenkla att göra och väldigt roliga.
 
Nu ska jag fixa lite inlägg till bloggen och möjligtvist börja ändra lite på designen tills vi ska äta!
 

NEVER SAY NEVER

Det var ca en vecka sedan jag bloggade. Blev fett sugen och ska göra några tappra sista försök att blogga lite mer serriöst nu. Vi får se hur det slutar, men hoppas det slutar bra!

Idag tog jag påsklov.Men först sprang jag påskjoggen, en bana på ca 5 km. De senaste två åren har vi sprungit/gått påskjoggen redan på morgonen. Idag var vi tvugna att ha brandinfo och startade inte förrän kvart i 12. Jag sprang med Clara Reis från min klass och ibland sprang Ilham med oss. Vi sprang/pw oss genom banan på 35-40 min. Riktigt bra enligt mig då jag har ganska dålig kondis.
När jag kom hem käkade jag lite och somnade sedan i soffan. När jag vakande åkte jag och mamma iväg på en spinning pass. Fett jobbigt men fett kul. Svetten rann och benen värkte. Vi kör igen nästa vecka!

Nu väntar jag på att klockan ska bli nio. TV11 levererar och visar Never Say Never ikväll. Det var ett tag sedan jag såg den så det ska bli kul.
Vi hörs imorgon!


GRATTIS BESTI

Världens bästa vän fyller 15 år idag. Detta ska såklart uppvaktas med ett inlägg på bloggen! Du är knasig, rolig, störd, underbar, snygg som satan, härligt och helt enkelt bäst.
Ha en superbra dag och ta det lungt!
 
jag kommer så ångra dessa bilder!

I'M STILL STANDING

Denna vecka har varit läxfri. Jag hade dock läxa över helgen och muntlig redovisning på franskan i måndags. På den redovisningen kammade jag hem ett B. Så sjukt skönt!

Igår var jag och Maja iväg på dans. Så idag har jag haft en äcklig träningsvärk i låren. Jobbigt men gött på ett sätt!

Nu ska jag vänta på mat och sedan börja plugga på biologi. Har np i det nästa tisdag.


GRATTIS VÄRLDENS BÄSTA MORFAR

Världens största förebild och världens bästa morfar fyller år idag! Efter allt han gått igenom och fortfarande är så stark och full av livsglöd förtjänar han att gratuleras här på bloggen!
 
DU ÄR BÄST!
 

HELG!

Äntligen! Jag avslutat veckan genom att få alla rätt på minn kartprov och 47/49+B på mitt befolknings prov! Känns så jävla bra.

Efter jag vart och ridit förut så tog jag mig ett varmt och skönt bad. Så himla skönt och bara få lägga sig och slappna av.

Nu ska jag iaf poppa mig en skål popcorn och sedan se på förra veckans avsnitt TVD.


HALLOJ

Dagen idag gick snabbt. Skola, hem, dans, hem och nu tv:n. Jag ska plugga lite Asien karta och sedan se på Maria&Mindy. Imorgon har jag lite sovmorgon vilket blir väldigt skönt. Imorgon har även hälften av skolveckan gått. Jag längtar resan efter helg och påsklov.


AT THE END OF THE WEEK

Slutet av sportlovet har kommit. Det har varit ett händelserikt sportlov med allt från sjukhus vistelser till shoppingturer till häng med vännerna.

Igår så var jag in till stan igen men nu med besti. Det var längesedan vi var och vi hade så kul! I stan kollad vi på ULRIK MUNTHER som var där. Sedan åt vi även mat. Vi tog en tidigt buss hem och väl hemma fikade vi, hade roligt, tog kort, såg på mello och spelade gitarr.

Idag så ska jag plugga. Jag har kartprove under veckan och jag är superdålig på kartan. Jag ska även uppdatera min mobil, vilken jag borde ha gjort för längesen.


RSS 2.0